Reklama

Reklama

Myšák Stuart Little 2

  • USA Stuart Little 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Myšák Stuart, kterého adoptovala rodina Littleových, roste, chodí do školy, jezdí malým autem a se svým lidským bráškou hraje fotbal. Také staví letadlo, které se Stuart bez Georgeova vědomí rozhodne vyzkoušet. Opravdu se mu ho podaří nastartovat, nezvládne však řízení a havaruje v parku. Maminka se zlobí, nejraději by, kdyby Stuart maloval nebo tancoval, otec má však pro jeho zálibu v „mužných“ sportech pochopení. Jednoho dne, když jede Stuart ze školy, dopadne na vedlejší sedadlo malý žlutý ptáček s leteckou kuklou na hlavě. Pronásleduje ho dravý sokol, Stuartovi se však podaří před dravcem uniknout. Ptáček se představí jako slečna Margalo, a protože je zraněná, odveze ji Stuart domů a ošetří. Nabručenému bílému kocourovi Snížkovi se Margalo nelíbí, Littleovi však souhlasí, že se o ni postarají. Nikdo netuší, že je ve skutečnosti komplicem sokola, že pronásledování i zranění předstírala, jen aby se dostala do domu a zjistila, kolik je tu cenností. Postupně se však Margalo v rodině zabydluje a sokolovi předává zprávy stále méně ochotně. Sokol nakonec rozhodne, že má ukrást maminčin prstýnek. Všichni se domnívají, že prsten musel spadnout do výlevky. Nejprve se tam spustí Stuart, nic však nenajde, a když se přetrhne provázek, na kterém visí, zachrání ho Margalo. Nic nenajde ani přivolaný instalatér. Smutná Margalo další den ráno odletí, Stuartovi se však stýská a rozhodne se ji hledat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Je to podobné jedničce, užijete si dobrodružství a legraci s malým myšákem, který je pořád ve formě! Děj se mi líbí víc než v jedničce, svižnější! Jinak prostě nemůžu zapomenout znovu na Hugh Laurieho, který prostě vypadá komicky ve srovnání s dalšími rolemi! Film doporučuji k nic nedělání a úplnému vypnutí mozku, kdy potřebujete jen něco sledovat a zasmát se! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo tvorcov prijalo k natočeniu pokračovania, no čakal som niečo horšie. Jednotka je ale prakticky na úrovni prvej časti, takže pohoda. Dej je prostý a strohý, bez titulkov len niečo vyše hodinku deja, takže sa toho ani veľa stihnúť nedá. Ale vzhľadom na pomerne slušný úspech aj druhej časti, som rád, že sa (aspoň zatiaľ) neuvažuje o ďalších pokračovaniach. 55%. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Ačkoli v by mě zajímalo, jestli by se připadným potomkům Margoly a Stuarta říkalo ptakomyši, nebo myšoptáci, jestli by to byli žluté opeřené myši, či bílí chlupatí ptáci s křídly, ani tady se nebráním čtyřem hvězdám, protože opět se zde ze všeho těží, co může a navíc orel, všemu dodává zajímavou sarkastickou atmosféru(Aleš Procházka je výborný dáber), "Já mu neublížím to chodník". Snížek v sudu skvělý a závěr nádherný. Opět Gregu tvůj herecký výkon chválit nebudu, protože to není potřeba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Emočně stejně dobré jako první díl. Rodinný film, který neurazí, je sem tam vtipný, ne moc, ale hlavně je to prostě parádní pro děti, protože jsou zde momenty, kdy mohou trnout hrůzou, stejně jako momenty, kdy se budou se svým hrdinou radovat. Bílý myšák je prostě tahák na děti. Kolik rodin si po těchhle filmech asi pořídilo krysu nebo myš jako domácího mazlíčka? Kouzlo jedničky už tolik nefunguje, ale navázání celkem dobré. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $64,956,806Tržby Celosvetovo $169,956,806║ Druhý počin ako skoro vždy je dosť odbytí a ani z ďaleka neponúka nič čo by sme už nevideli, a to je problém hlavne rodinných filmov, ktoré sa len námetovo prevárajú a nič nové nedokážu ponúknuť. V takýchto prípadoch sa teda dá pobaviť aspoň na nejakej tej komickej zábavke a tej tu je tiež len minimum aspoň tej vydarenejšej, čo sa ale tvorcom vydarilo je opäť vizuálne poňatie a teda špeciálne triky, to je jediné čo skutočne poteší, len škoda že tento počin zapadá do nevýrazných priemerov. Presné hodnotenie filmu 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Noviny, ktoré dopadnú na Stuarta, nesú titulok "Feathered Filcher Fleeces Fifth Avenue". (misterz)
  • Film pôvodne obsahoval aj scénu, kedy nákladná odpadková loď vyklápa svoj náklad do oceánu. (misterz)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 120 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama