Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

theSaint 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu je zcela upside down, jelikož tvůrci v podstatě propagují to, proti čemu v jádru brojí. Názorově zcela zcestné a jakési mylné přesvědčení o "vyšším dobru" se nedostavilo. Řemeslně vůbec ne špatné, atmosféra první poloviny ucházející- těšil jsem se na starou dobrou noir krimi a dostal jsem rádoby morální apel na "right thinking" (jaká to ironie). Zahozený a nevyužitý potenciál prvních 40min dost zamrzí- role Boydovy v pršiplášti ala Blade Runner sedla. Ale jinak nepochybuji, že praví "demokraté" u závěrečné pointy chrochtali blahem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem tušení, do čeho jdu a neměla žádná očekávání. A byl to vážně dobrý film. Začne to jako detektivka s vážně nechutným způsobem smrti obětí, které nic nespojuje, aby se to překulilo do temné scifi detektivky a taky trochu psycho. Ano, je tam pointa, která není originální, ale berme v potaz, že hlavní hrdina není divák, ale hlavní postava filmu a na mě to chvíli působilo jako hustej psychologickej film o cestování v čase. Možná proto je ta scéna u vody v poslední devítiletce tak silná a dojemná, a je jedno, že "vám to už dávno došlo". Film beru jako příjemné překvapení, který mi byl doporučen. Hodlám za to poděkovat, mě se líbilo :) ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční spojení krimi a sci-fi překvapivě funguje, musel jsem si však zvykat na Boydovu hereckou polohu, protože ho mám jasně zafixovaného z Narcos. Většinu filmu nechápete, o co přesně ve snímku jde, i finální gradace vám v pochopení příliš nepomůže, ale svým způsobem je příběh originální a je možné, že při druhé projekci bych zvedal hodnocení. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se rozjede jak vlak, ve kterém se pohodlně usadíte a pak s hrůzou zjistíte že zastavuje v každé malé řiti a do cíle se už jen plouží. Z počátku parádní atmosféra se postupně vytrácí, což je veliká škoda. Frekvence i tak dál zůstává jedním z nejlepších filmů o cestování časem a časových paradoxech... Na druhou stranu, takových snímků se příliš netočí a rozhodně to nepovažuji za ztrátu času, naopak. Holt nemůžeme pokaždé dostat Upgrade. Páteční Netflixové filmy jsou zatím sázkou na jistotu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)

Reklama

Reklama