Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (135)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je kurevsky nad tím přemýšlet nějak střízlivě. Tahle série je v něčem strašně zvláštní exces progresivní propagace. S tím bych vůbec neměl problém. Přijde mi spíše nešťastný způsob toho pojetí, který skoro dělá dojem, že si z toho Netflix spíš dělá prdel. Což je velká chyba scénáristů. Nevím, zda si pro tuto sérii ukousli na finále velké sousto, ale mnoho aspektů zde je strašně nedotažených a jsou hloupě prvoplánový. Postavy občas znějí totálně vyprázdněně a dávají si rady na úrovni dvou letých. Je to sice spíše seriál pro dospívající, ale ta zacyklenost v nějaké pubescentní ztracenosti byla občas strašně zbytečně točící se v kruhu. Je těžko hodnotit toto vše nějak moc kriticky, stále jde o pět let života s tímto kusem, který byl v mnoha úhlech zajímavý, zábavný a napínavý. Poslední série, to jak už je v byznysu zvykem, trochu přepískla. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny držkopád sa vo finálnej sérii nezastavil, ale naopak akceleroval. Hlavný problém bol za mňa ten, že namiesto dôstojného zakončenia súčasných príbehových línii sem na poslednú chvíľu začali tlačiť nové postavy, pričom viacerí známi sa už nedostavili. To súvisí s presunom dejiska na novú progresívnu školu, na ktorej by homofóba do piatich minút porazilo. Tu nebol hetero snáď nikto. Tvorcovia si povedali, že toto je posledná šanca pridať zastúpenie ešte minoritnejším sexuálnym menšinám, tak sa toho chopili s takým gustom, až vznikla táto dúhová paródia. Zmenilo sa to na freakshow pri ktorej sa nejak pozabudlo na to, kvôli čomu si ľudia seriál obľúbili - vtipný vzťahový seriál zo života, ktorý sa divákovi nebojí rozširovať obzory. 5+/10 ()

Reklama

Honzox 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím je podle některých zdejších uživatelů čtvrtá série o tolik horší než předchozí. Seriál si nadále drží vysoce nadprůměrnou laťku, absence některých postav je sice znát a u některých dějových linek to celé již ztrácí dech, o to víc je však pochopitelná skutečnost, že je tato série tou poslední. A ačkoliv bych i já osobně řadil čtvrtou řadu jako tu nejslabší, stále jde o vysoce kvalitní dílo, které nadále dokáže nenuceně vyvolat ty správné emoce na správných místech. Důstojné zakončení skvělého seriálu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme za sebou poslednú sériu tohto geniálneho seriálu. Musím povedať aj keď nerád, že rozhodne najhoršiu. Nie je zlá, pozerá sa nato fajn, baví to, ale ako keby stratila to, čo robilo tento seriál výnimočným. Zmena prostredia na poslednú sériu za mňa chyba, vylúčenie niektorých postáv( síce vedľajších) chyba a celkové zakončenie chyba. Tu sa patrilo skončiť veľkolepo, v štýle a dobrej nálade. Troška mi prišlo, že chémia medzi Otisom a Maeve sa vytratila. Na druhú stranu som sa bavil, postavy mi budú veľmi chýbať tak ako aj celý seriál a nemôžem tomu odoprieť skvelé komediálne ale aj dramatické scény, ktoré tlačili slzy do očí. Veľká vďaka tvorcom za niečo tak šialeného  a za kopu zábavy. PS: Za mňa Endgame Otis a Ruby, ktorá si ma od druhej série neskutočne získala. PS: Parádne vygradovanie postáv ako Adam, Aimee, Michael. ()

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seroš mám fakt dost rád, resp. první 3 série. Né, že by ta čtvrtá byla špatná, ale v mých očích trochu ztratila tu lehkost, vtip a nadsázku. A především: osobně nemám nic proti buznám (uf, to jsem si dovolil označení, co?!:)), transkám, bisexuálům, fluidům, nebinárním a bůhví jakejm ještě "bi" (či nebýt:)) - ať si je každý čím chce, třeba krokodýlem nebo žirafou (A VĚŘTE, ŽE TOHLE NENÍ DNES V BRITSKÝCH ŠKOLÁCH VYJÍMKOU!!!), ale ať mě s tím prosím NIKDO neustále NEOTRAVUJE, ať už v běžném (dnes spíš neběžném) životě, stejně jako v médiích, filmech či seriálech. V prvních 3 sériích měla tato různá stvoření také zastoupení, ale celkem nenásilně a některá i trochu mimoděk, ale tady jich je už jak čoklů, gender a queer omýlání válcuje dřívější stěžejní linky a být "normální" nebo heterák se už pomalu jeví jako zásadní nedostatek! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Keď v 28. minúte Pan Groff obeduje na WC, v držiaku na toaletný papier je kľúč, avšak pri zábere zhora tento kľúč zmizne. (maros336)
  • Na konci epizody zní cover na slavnou písničku „Let It Be“ od Beatles. (griph)

Reklama

Reklama