Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

nineweh 

všechny recenze uživatele

Zvyknout si na podivně ahistorické a neukotvené prostředí seriálu (mobily versus osmdesátková estetika, britské přízvuky herců versus americká high school) mi trvalo poměrně dlouho, ale pak mě postavy i děj začaly docela bavit. Ale už jsem asi stará, protože víc než teenageři mě tu bere Gillian Anderson... ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To nejlepší, co nám mohl Netflix nadělit v rámci novinek roku 2019. Spolu s Černobylem od HBO a His Dark Materials od BBC seriálové top trio roku. Povinně by se měl kouknout každý teenager, již teď je to pro mě kult. Skvěle zahrané, solidně jsem se bavil. Funguje jak jako komedie, tak drama. Už se nemohu dočkat druhé řady. 100% ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál jsem narazil zcela náhodou. Sehnal jsem si hned kompletní dvě série (v cz dabingu). První dva díly jsou více komediální, další jdou více do dramatické hloubky. Baví mne to a dávkoval jsem si jednotlivé díly téměř pravidelně každý den. Hlavní postavy i obsazení je zajímavé a velmi pěkně uvěřitelně zahrané. (Trochu mi to připomenulo seriál, anglický i americkou mutaci, "Skins", který má však o něco více hlavních postav a svou poutavostí mi přivozoval diváckou závislost.) 1.série: >80% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasnej seriál! Smál jsem se (i když to bylo chvílema teda dost vážný, a ksicht mi prostě zamrznul). První série je naprosto úžasná. Uznávám, že příběh to nemá nějak extra, protože to jen tak plyne a nemá to žádný extra zápletky a překvapení (jak v životě - i když v životě se to taky občas pěkně pos*re). Dialogy to má vyšperkovaný do dokonalosti (nacházím se ZHRUBA v jejich věkový kategorii, takže to mohu potvrdit). také vztahy mezi žáky (to taky můžu potvrdit). kamera vcelku ujde.       jenom konec byl takovej... nemastnej neslanej... prostě se to netvářilo jako konec série takovýhodle typu seriálu. Celá poslední epizoda se tváří... prostě jako normální epizoda... až na posledních zhruba 10 minut. Fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby jim druhá série nevznikla. To by byl asi kapánek průs*r.     Co ještě dodat? Těším se na střední!       8,5/10 ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexuální výchova je dle mého chytrý seriál. Neukazuje teenagery tím typickým hollywoodským filtrem, který není ani z daleka reálný. Tady jsou dobře vyvážené vtipné scény s těmi vážnými a i když se tu řeší vztahy, jsou poutavé a narozdíl od jiných Netflix projektů mě i zajímaly. Postavy se vyvíjejí a většina si za tu sérii prošla dost změnami. Fakt doporučuju. Důkaz, že originální Netflix projekty nejsou úplný brak. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Keď sa začína školský deň, ručičky na školských hodinách ukazujú čas 4:15. (Pat.Ko)
  • Závěrečná scéna, kdy Otis (Asa Butterfield) začíná dosahovat orgasmu a „vylítává do vzduchu“, je inspirována scénou z filmu Nymfomanka (2013), kde hlavní hrdinka taktéž poprvé dosáhla orgasmu. (pityty)

Reklama

Reklama