Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který si nejde nezamilovat. Milujete ho, cítíte ho - cítíte s ním a s každou jeho postavou svým vlastním způsobem. Je doslova přeplněný vším možným, co můžeme u lidí najít, a přesně tak je to v pořádku, protože přesně tohle se nám snaží ukázat. Neumím si představit, jak by se s touto tématikou poprala Amerika, ale Británie to zvládla na jedničku s hvězdičkou. Jejich jedinečný humor je kořením, které podtrhává chuť. Po pravdě jsem tomu až tolik nevěřila, ale už první kapitola mě přesvědčila o tom, že vztah mezi doktorkou Jean a jejím synem Otisem chci rozhodně pozorovat dál, a stejně tak osudy ostatních postav, protože i vedlejší charaktery jsou zde zcela jedinečné a výrazné. Dalo by se možná říct, že je to takový výběr "extrémů", ale nikam jinam se to nehodí víc, než právě do seriálu zaměřeného na tématiku sexu. Příběhy každé z postav jsou tak procítěné, že působí reálně i přestože se na první pohled můžou zdát úplně šílené. Zvládnout něco takového? Klobouk dolů a velký potlesk. Tvůrcům i hercům. ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Sedmihodinová zábava pro středoškoláky, která má alespoň pro mě dva podstatné nedostatky. Prvním z nich je zbytečná natahovanost, i přestože první série má pouhých 8 (v průměru 50minutových epizod), dala by se bez problémů vecpat do šesti dílů. A druhým, tím mnohem závažnějším, je postava černošského homosexuála Erica, který mě přestal frustrovat až v poslední epizodě. Po zbytek epizod byste ho však raději z celého seriálu odstřihli. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne príjemné a dobré. Funkčné postavy, ktoré dýchajú, sú zábavné a viete s nimi cítiť. Herci bezchybní. Viem si predstaviť, ako si točenie museli užívať. Asa Butterfield rulez! Jeho humorné kreácie a balansovanie medzi looserom a veľmi uvedomelým jedincom je prirozdené a úsmevné.Čo je ale dôležité - veľmi hravou a veselou formou hovorí seriál o dospievaní a vážnych veciach. Hľadá riešenia, motivuje a zároveň je ľudský. Viete presne čo sa bude diať, ale chcete aby sa to tak dialo. Chcete takú tú telenovelu zo života, ktorá funguje na mnohých úrovniach. Pre mňa jedno z najpríjemnejších prekvapení tohto roku. Jasný dôkaz že Netflix vie ktorému nápadu dať zelenú. Teším na druhú sériu. Prvá séria - 100% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasnej seriál! Smál jsem se (i když to bylo chvílema teda dost vážný, a ksicht mi prostě zamrznul). První série je naprosto úžasná. Uznávám, že příběh to nemá nějak extra, protože to jen tak plyne a nemá to žádný extra zápletky a překvapení (jak v životě - i když v životě se to taky občas pěkně pos*re). Dialogy to má vyšperkovaný do dokonalosti (nacházím se ZHRUBA v jejich věkový kategorii, takže to mohu potvrdit). také vztahy mezi žáky (to taky můžu potvrdit). kamera vcelku ujde.       jenom konec byl takovej... nemastnej neslanej... prostě se to netvářilo jako konec série takovýhodle typu seriálu. Celá poslední epizoda se tváří... prostě jako normální epizoda... až na posledních zhruba 10 minut. Fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby jim druhá série nevznikla. To by byl asi kapánek průs*r.     Co ještě dodat? Těším se na střední!       8,5/10 ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii je pro mě Sex Education vysloveně zklamáním. Má očekávání byla velká, to nepopírám. Nejvíce mě překvapilo, že seriál není ani zdaleka tak komediální, jak jsem doufal, že bude. Ba co více, vážných či vysloveně dramatických momentů je v seriálu nepoměrně více než těch komediálních. Dalším, tentokráte veskrze pozitivním překvapením je, řekl bych až fantastický, výkon Gillian Anderson. Od Scullyové bych to nečekal :-) Ale zpět k negativům, těch je mnohem více… Opět se dostáváme k mé „oblíbené“ a opět neskutečně přehnané politické, genderové a všem dalším korektnostem dnešní doby. Z toho se mi upřímně chce zvracet a nemyslím si, že je potřeba těmito věcmi krmit naši dospívající mládež. Rád bych věřil, že to na jejich hodnotový žebříček a psychický vývoj nebude mít žádný negativní dopad, ale je mi jasné, jak naivní představa to ve skutečnosti je. No a hřebíček do rakve tomuto seriálu v mých očích zasadil poslední díl série, který bych si asi jen stěží dokázal představit horší, byť něco málo navíc tam ještě pokazit šlo. Druhou sérii ze zvědavosti zhlédnu též, ale v zásadní zvrat pro mě snesitelným směrem už moc nedoufám. 62% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Keď Eric (Ncuti Gatwa) povedal, že jeho anonymná priateľka mu povedala, že Adamov (Connor Swindells) penis je veľký ako dve plechovky Coca-Coly naukladané na seba, keď Adam otvorí svoju skrinku, vidíme v nej dve plechovky naukladané na seba. (Pat.Ko)
  • Ředitel školy říká při pravidelném kázání v ředitelně svému synovi Adamovi (Connor Swindells), že by si měl vzít příklad ze své sestry. Adamova sestra se ale v žádné epizodě 1. ani 2. série neobjevila. (Modnar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno