Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K druhé sérii už se nijak dalekosáhle vyjadřovat nebudu. Je v podstatě jen gradací veškerého humusu z první série. Po stránce filmařské jsou kvalitní všechny díly první i druhé série. Hodnotově však jde celý seriál úplně mimo můj směr. Heterosexuální páry už jsou zde ve znatelné menšině, hranice toho, co je ještě považováno za normální, se dále posouvají, a tak, upřímně řečeno, na třetí sérii už ani nejsem zvědavý a rád si ji odpustím. 45% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (8/10). Nejvíc se mi líbí na tomto seriálu líbí, že nemá žádné hluché a výplňové epizody. Tyto problémy trápí nejeden seriál a jsem moc rád, že je Sex Education výjimkou. Skvěle pracuje s aktuálními tématy a podává je neskutečně poutavým způsobem. Herecké obsazení je úžasné. Postavy jsou ideálně napsané a každá z nich se v seriálu mění a vyvíjí. Teď už jen zbývá čekat a těšit se na další sérii. Nejlepší epizoda: Epizoda 8 (S02E08). ()

Reklama

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii, jenž měla překvapivý švih a lehkost, se ve druhé dle mého místama trochu moc tlačí na pilu . Nejzřejmější je to pak v posledním díle, který mě svou snahou o všechna -chvílema dost křečovitá- vyústění kapku sral. I tak je ale docela hustý, jak tenhle seroš dokázal zasáhnout i postaršího týpka, jako jsem já:) Ty postavy si nejde neoblíbit a proto doufám, že trojka nás nemine! ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynára sa nám tu dosť silný sociálny podtext, čo by, obzvlášť v britskom prostredí, nemalo vypáliť do prázdna. Uvidíme v tretej sérii, či sa to tvorcom v tomto smere pohlo nechtiac alebo či s tým naložia, ako sa patrí... Každopádne 5* klopú na dvere, pretože aj bez podtextov je to úžasná jazda s nevídanou kadenciou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě je zmíněn Pablo Neruda (Ricardo Eliezer Neftalí Reyes y Basoalto), což byl chilský komunistický básník, politik, diplomat a nositel Nobelovy ceny za literaturu (1971). Kolem jeho pseudonymu se vedou teorie, že mu byl předlohou český spisovatel Jan Neruda, což sám Pablo ale nikdy nepřiznal. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama