Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo sexuální výchovy, přibylo vztahových veletočů, přibylo klišé. Stále je tu mnoho svěžího a originálního, stále je tu mnoho zajímavých postav. Objevilo se i několik temnějších motivů (drogy, sebepoškozování, sexuální agrese), až na výjimky ale serial klouže spíše po povrchu. Více mu sedí humorná část spektra filmového vyprávění, například stylizace závěrečné divadelní hry je bezchybná. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o tom, o čem si většina lidí představí že to bylo už podle názvu. Ta druhá už trochu míň. Sice se hned na začátku prvního dílu můžeme koukat na zhruba dvou minutovou pasáž toho, jak Otis objevil svý nářadíčko (a taky jsem se u toho jakože fakt dost nasmál), ale zbytek série se již nese na trochu jiné vlně (která skoro do posledního dílu nezmění směr). Je to víc o postavách - o těch nových (a že jich teda je!). Příběhově hodně slušný (jakože dobrý - morálně asi tolik ne). Každá epizoda otevírá další příběhovou linii (která po pár dílech zase zanikne, takže to je přehledný). Kamera dobrá - jenom zvolené barvy mne trochu zneklidňují (tudíž fungují skvěle - jestli to teda byl záměr). A oceňuji herce, kteří jsou fantastický! Celá série byla skutečně trochu větší depka. Smíchu trochu ubylo (i když na pláč to teda není), za to však přišla nenávist a empatie k různým postavám. A ta beznaděj...!                A oceňuji plakát! Ten je teda výbornej!       No rozhodně to je sranda! A abych cioval svůj komentář na první sérii: ,,Těším se na Střední!'' ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je jiná než ta první,přesto si ale udržela hodně vysoký standard.Ještě tak první dva díly je to podobná sranda jako v jedničce,ale pak se pomalu ale jistě přejde na vážnější notu a ta vydrží až do konce.A on je tenhle vývoj vlastně logický.Zatímco první řada sloužila primární k seznámení s prostředím a postavami,druhá už se nebojí jít víc do hloubky a i když už to není taková bžunda,působí mnohem uceleněji,komplexněji a vlastně i uvěřitelněji.Opravdu doufám,že bude třetí řada,protože už teď mi tahle celkem svérázná parta docela chybí...90% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší jak první série, ale stejně kvalitní. Slabší v příběhu. Celá série se točí kolem milostných trojúhelníků. Ať už je to Otis, Maeve a Ola nebo Eric, Adam a ten třetí nebo Ola, Lily a Otis. U všehch párů se řeší to samé, takže příběhově je to trošičku nuda, ale jinak stejně kvalitní. Štve mě, že na další sérii musím čekat rok! ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny ty trojlístky s jasně zvadlým třetím lístkem, trapné situace vytočené do červena a hlavně naprosto vytáčející okopčení linky Rosse a Rachel pro Otise a Maeve mě především uprostřed série pěkně štvaly. Nemůžu ale popřít, že to jako pokračování působí naprosto přirozeně, zamýšleně a myšlenky si to rozhodně udržuje, ba dokonce je hezky rozvíjí. Potěšilo to jedno neodbočení k romanci na konci. Bohužel se teda vytratila spontánní kvalita, kterou se seriál snaží dohnat intenzitou, aka největší neduh pokračování. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Najlepšie hodnotená epizóda seriálu k júlu 2021. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama