Reklama

Reklama

Sexuální výchova - Série 3

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší prozatímní konflikty postav (Michael, Adam, RUBY!!) se mísí s nejhoršími (Kyle, Cynthia a Jeffrey, podvádějící Eric??), nejlepší writing (3x1, 3x2) s nejhorším (3x5, 3x7). Je tu tolik dobrého a zároveň tolik špatného. Nejdůležitější je ale lidové Fuck Otis and Maeve, all my homies hate Otis and Maeve. OTIS AND RUBY NEW OTP. Jsem plný zvědavosti do čtvrté série. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie dá nahlédnout pod pokličku některým z dosud vedlejších postav. A pořád je to lidské a  vtipné a taky tak strašně motivační, ale.... některé scény, u nichž bych si v jiném seriálu rvala vlasy studem, jsou tu podány s takovou nadsázkou, že baví. Příběh se uzavřel a já jen doufám, že ho nepokazí další sérií. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bála jsem se, že s třetí sérií to půjde dolů, ale naštěstí si seriál stále drží nějakou úroveň. Není to tak dobré jako první série a navíc se mi zdá, že vztah mezi Otisem a Maeve hodně protahují, ale i tak se na to pořád dobře divá. Pořád je to stejně návykové jako první a druhá série a pořád stejné zábavné. Těším se na další sérii. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série má celkem podivuhodný začátek. Chvilkama vás hrozně zajímá, co se děje s Otisem, Maeve a dalšími a pak přijde jiná postava a pokud jste si k ní nevybudovaly nějaké sympatie, nejradši byste jí dali vypínák (koukám na tebe Ollo). Hlavní "zápletka" série je dost poutavá a i když jsem věděl, jak vše skončí, i na druhé zhlédnutí jsem si sérii dost užil. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • V scéne, keď si Adam (Connor Swindells) pri jedení buchty zašpiní ústa, má ich v každom zábere inak zašpinené a v jednom zábere ich dokonca má čisté úplne. (F2003F)
  • Otisova matka poprvé zmíní své příjmení za svobodna. (griph)

Reklama

Reklama