Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Philcze 

všechny recenze uživatele

U jednoho z nejlepších thrillerů roku nejvíc zamrzí, že mohl být ještě lepší. Synopse jednak vyzrazuje zbytečně mnoho, nutící diváka předvídat události první půlky jednu po druhé, než se rozjede skutečně šťavnatá hra s velmi základními časovými paradoxy, které ale i naposté fungují dost efektivně. Ruší trochu zbytečné CGI sekvence, vystřižené z mid-budgetových blockbusterů nultých let, kdy se počítačem zákonitě muselo dělat všechno. Strhne souboj dvou skvělých korejských hereček z dost odlišných komerčních sfér. Podobně jako u #Alive mám ale dojem vysokého potenciálu, který se povedlo naplnit jen zčásti. 60% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jo, zalezu do baráku, ale napřed ti ustřelím palici a pak usnu jako mimino, to se můžeš vsadit. Takový sráče jako vy jsme v Korei skládali pěkně na sebe, místo pytlů s pískem.. díky Walte, a teď já. Takový plagiátorský sráče jako vy jsme na ČSFD skládali k odpadu k hnoji, místo červených procentech.. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně povedený korejský thriller,který se sice pomaleji rozjíždí,ale už asi ve třetině nabere solidní obrátky a vydrží mu to až do konce.Určitě by se tomu dalo leccos vyčíst z hlediska logiky,ale tohle je přesně jeden z těch filmů,kde sem vůbec neměl potřebu řešit,zda to dává nebo nedává smysl.Trochu škoda,že v synopsi je hned vyzrazen jeden ze zásadních "zvratů",protože jedna z postav není od začátku psychopat a sériový vrah a dostane se k tomu až postupně (nebo to aspoň tak působí) a věřím,že kdyby s tím divák od začátku nepočítal,mohlo to být mnohem překvapivější...80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusové body za originální nápad, ze kterého tvůrci vytěžili co se dá opravdu na maximum. Na Koreu film nebyl ani tak uječený a otravný, jako mi to obvykle vadí, a vlastně z výsledku nejsem ani zklamaný. Interakce časových linií zajímavé, zvraty a vývoj děje nepředvídatelný, tempo slušné a herci dostačující. Problém je ale ten, že logika jde často stranou a teď nemyslím, že bych shazoval "reálnost" časového paradoxu (ten musíme přijmout tak, jak je nám podaný, protože v tomhle smysl stejně nenajdeme), ale spíše to, že se těch změn realit děje tolik, až se v tom divák ztrácí a první pravidlo je další změnou porušeno a ve výsledku to celé nedává úplně smysl. Stejně tak závěr mě úplně nepotěšil a po zhlédnutí už toho mám vlastně dost. Průměrná trojka. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit několik možností, jak by mohl fungovat časový paradox, ale takhle by to tedy rozhodně být nemohlo. To ovšem nic nemění na tom, že nuda se rozhodně nekonala, napínavé to bylo místy ažaž, a scénář si vystačil s jedním místem a pár lidmi, což jsou prostě parametry dobrého filmu. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama