Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye a Trapper plánují dovolenou v Tokiu, když přijde nabídka na výměnu amerických raněných za čínské zajatce a jednotka 4077 má výměnu provést. Henry se rozhodne vyslat Hawkeyeho, Trappera, Burnse, Radara a Klingera na misi na nepřátelské území. Frank málem všechno pokazí, když si přes striktní příkaz vezme stříkací pistolku. Naštěstí čínský doktor projeví dostatek smyslu pro humor - asi proto, že studoval na univerzitě v Illinois. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto úžasný díl. Jeden z pro mne úplně nejlepších. Člověku se chce věřit, že všichni lidi nejsou jen sobečtí idioti. A souhlas s Radarem a jeho závěrečnou řečí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč jsi mi nedal podepsat tohle, když jsem podepisoval tamto, přestože jsem vlastně nevěděl, co podepisuju?" Henry je zkrátka rozený vůdce a jeho zoufalství z toho, že má něco rozhodnout, je skutečně zábavné. Samotný zájezd pro zraněné k Číňanům až tak zábavný není, ale na způsob, kterým Henry zdobrovolnil Radara, si budu muset dát v životě pozor. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tou pistolkou by jim to Frank určitě nandal. A co víc, Frank je hrdina, že se vydal do nepřátelského území. Téměř na svůj vlastní návrh. To se pozná, komu jde o vlastní kůži a kdo věci dělá z přesvědčení. ()

Reklama

Reklama

Reklama