Lost in Space - Season 1 (1965) (série)
Tvůrci:
Irwin AllenRežie:
Anton LeaderScénář:
Shimon WincelbergKamera:
Gene PolitoHudba:
John WilliamsHrají:
Guy Williams, June Lockhart, Mark Goddard, Marta Kristen, Bill Mumy, Angela Cartwright, Jonathan Harris, Dick Tufeld, Bob May, Fred Crane, Paul Zastupnevich, Hoke Howell, Frank Parker, Ford RaineyRecenze (1)
To je vám taková bomba, že to snad ani nejni možná. Představte si křížence Ikarie XB-1 se Star Trekem na tripu a máte výsledek. 50% zážitku je samoz. díky monochromatickému vyznění. To dělá pro mne hodně. Do 2. a 3. barevné série už se mi moc nechce. Sice nechápu, proč v sexuálně uvolněných 60tkách mají všechny ženské postavy neuplé ony stříbřité oblečky (to by bylo teprve žraso), ale holt není vždy quilty pleasure posvícení. Naopak, pánové v nich vypadají jako obří trubičky se šlehačkou, zabalené ve staniolu.;-) Musím ovšem vyzdvihnouti zpětně ten poněkud unylý, leč ve výsledku silně fanovsky zaměřený co se týče množství odkazů na tento originál (např. Jupiter 2, který má v 98 v. slupku, která jest zde samotnou lodí, etc.) film, od rež. kulervoucího Dravce 2, páč dr.Smith 65 vs. dr.Smith 98 jsou asi tak na stejné úrovni, jako Nicholson Joker a Ledger Joker. Každý je jiný, ale ve výsledku jsouc oba eňo+ňuňo. Jo a není zde žádný adoptovaný blackman apod., jako v té ubohé kokotině od netflixu. Palce nahoru. Top scény? Vždy, když dr.Smith hraje šachy s Robotem.;-) A budoucí Lennier z B5, si zde ostudu rozhodně neudělal. Velké plus za neprotivné spratky, zde ještě v té době...děti. Narážka na netflix. ,,Nebezpečí Wille Robinsone...nebezpečí!´´. Byť v prvních 3 dílech, zde tato kultovní věta, nezazní.:( P.s. vtípek na závěr....filmová adaptace jest natočena (záměrně?) pouhý rok od roku hl. děje tohoto tv s., který začíná 16.10.1997 :-))) ()