Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Predstaviteľ titulnej úlohy Tim Allen je celkom v pohode chlapík. Taký nenápadný sympaťák. Pozrel som si už aj zopár nenáročných, celovečerných filmov, v ktorých stvárnil hlavnú postavu. Taktiež boli fajn. Škoda, že sa v tomto televíznom sitkome obklopil tak protivnou partiou hercou. Mladíci, čo stvárnili jeho troch synov, Brada, Randyho a Marka, sú úplne herecké drevá a Patricia Richardson ako jeho dominantne tolerantná maželka Jill tiež nie je žiadna sláva. Na slabé tri hviezdičky to ťahá trocha záhadný, večne za plotom schovaný, sused Wilson a Timov nesmelý kolega Al Borland. *** ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Toto je klasika a musím povedať, že niektoré problémy muž vs. žena som zažil tiež - nuž, asi vedeli o čom hovoria :) Od polovice (5. séria) sa zmenil dabing väčšiny postáv a najtvrdšiu ranu dostal Al! Vďaka tomu je druhá polovica o pár tried nižšie. Zmeniť dabing zabehnutému seriálu je to najväčšie zlo. A ešte takto! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálových legend mého dětství, jak já Kutila Tima sledoval a miloval! :') Ale i s odstupem času musím uznat, že tenhle seriál měl a pořád má něco do sebe. Na rozdíl od některých dalších amerických sitcomů má totiž hned na začátku pořádnou výhodu - velice atraktivní prostředí (především pro kutily) a také mu nechybí humor, což je u podobných seriálů asi to nejpodstatnější (a který některým americkým sitcomům právě chybí). ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V seriálu je nejstarším bratrem Brad, o 13 měsíců než Randy. Ve skutečnosti je představitel Randyho o měsíc a den starší než Brad. (Kulmon)
  • Převážná většina nářadí Binford, kterou Tim představí ve své show, je z modelové řady 6100. (HellFire)
  • Seriál stojí na základech standu-pů Tima Allena z přelomu 80. a 90. let 20. století (Dirtiest Dozen, All Man are Pigs a Rewires America), jejichž společným tématem byli chlapi (kteří jsou ženami často viděni jen jako nechutná individua) a chlapské věci – chlapské projevy všeho druhu, nářadí, vylepšování věcí, síla a výkon (hlavně větší výkon) a logicky střet chlapského světa s tím ženským. V seriálu se všechna tato témata objevují také, jen v učesanější formě. (Luxocculta)

Reklama

Reklama