Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad dokonalého rodinného sitcomu v ktorom sledujeme príhody rodičov pri výchove ich nezbedných detíi. Nie je tu jediná postava, ktorá by ma nebavila. Ťahúňom je Tim Allen ako hlava rodiny a absolútne neschopný kutil napriek tomu, že má show o kutilstve. V show mu je perfektným nahrávačom bradatý Al s jeho suchou hláškou: Myslím, že ne Time. S problémami v manželstve Timovi zakaždým poradí sused Wilson, ktorého tvár nikdy neuvidíme a vynaliezavé spôsoby ako ju pred kamerou schovať sa stali vtipným trademarkom seriálu. Timova žena Jill je taký ten ideálny typ manželky. A ich traja synovia vystrájajú množstvo vtipných huncútstiev. Najviac ma bavil ten prostredný Randy. Škoda, že v poslednej sérii už neúčinkoval. Vďaka tomu bola táto séria slabšia. To je jediný kaz na tomto inak dokonalom seriály. Neskutočne sa vydaril aj CZ dabing zo zlatej éry dabingu. Bohužiaľ ale len prvých štyroch sérií v ktorých Tima daboval Postránecký. Dabing zvyšných sérií, ktoré dodabovali až po dlhých rokoch s Mahdalom sa nedali počúvať. Našťastie solídnou útechou je SK dabing Jojky, ktorý je kvalitou niekde medzi. Dobre obsadili Tima alebo Ala a najstaršieho syna, ale dabéri mladších detí a hlavne Jill mi až tak nesadli. 10/10. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z komediálních seriálů mé sladké nedospělosti, měla jsem ho ráda - zvláště postavu "neviditelného" souseda a Ala Borlanda. Ovšem postupem času se mi tenhle sitcom docela zprotivil - Tim Allen a jeho ksichty mi byly stále méně sympatické, jednotlivé epizody stále častěji nudily... a vždycky jsem nesnášela tu přiblblou znělku. 60% z nostalgie. ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

V dobe keď to bežalo na ORF mi tí čo to pozerávali o tom básnili. Že mrú od smiechu, že je to skvelé a zábavné. Keď som to konečne mal možnosť vidieť u nás, nestačil som sa čudovať čo za sprostosť to je. Síce sa to slovo hodí aj na viac iných seriálov, ale u tohto je to 100% výstižné. Trápne. Normálne som sa hanbil za tých hercov. Brr. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

To je zas ten Tim Allen. Takovej pomalejší, vlažný, rozsypaný humor pro amerického diváka, ale pořád se u toho člověk pobaví. Navíc tam je ten divný soused za plotem a fousaté Timovo druhé housle. Akorát mi stále neleze do hlavy, jak to, že v seriálech podobného ražení se křestní jméno hlavní postavy kryje s křestním jménem jejího herce :P ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)
  • Převážná většina nářadí Binford, kterou Tim představí ve své show, je z modelové řady 6100. (HellFire)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama