Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Platom 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že Kutil Tim je snad nejpovedenějším sitcomem 90. let. Příběhy šikovně nešikovného kutila, jeho početné rodiny, kamaráda a kolegy Ala ala flaneláka a souseda Wilsona, který léta úspěšně schovával svou tvář za plotem a pokud ještě žije, schovává ji dál. Bylo zajímavé sledovat, jak se s postupem času Taylorovic kluci mění z dětí ve vytáhlé čahouny, Jill a Tima nemilosrdně okousává zub času a jak Timův soused roste stále více do výšky :) Super zábava! ()

kujon 

všechny recenze uživatele

Klasika s velkým K. Ať už vzpomenu Tima, Ala, kluky, Wilsona, Jil, Alovu matku. Nikdy nezapomenu na epizodu kdy Tim závodil s Bobem Villou na zahradních sekačkách :D Bob: Dal sem tam motor z harleye ;) Tim: Já tam dal motor z vrtulníku :D :D :D :D A nebo jak "vytunil" jedné malé kamarádce svých synů autíčko na autodráhu - instaloval motor z vysavače, autíčko udělalo několik bleskurychlých kol a totálně rozsekalo francouzské okno :D 5 hvězdiček málo ;) ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Pro mě takový průměrný sitcom, kde hlavní postava je místy neskutečně vtipná a během jediné minuty dovede být zase neskutečně otravná. Poměrně slušně je doplňována pomocníkem Alem a jeho třemi syny (z nich nejlepší je ironický Jonathan Taylor Thomas). Na druhou stranu, postava Jill mi přijde značně unylá a oproti spoustě jiných mi nejtrapnější přijde postava souseda Wilsona, jednak to věčné zakrývání ksichtu mě vyloženě sralo (já vím, vtip, ale mě vtipnost tohohle fóru úplně uniká) a nepamatuju si skoro žádnou situaci, kdy by měl nějakou vtipnou scénu či hlášku, jen ze sebe neustále sype nějaké přemoudřelé řeči ohledně kdejaké kraviny. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V seriálu je nejstarším bratrem Brad, o 13 měsíců než Randy. Ve skutečnosti je představitel Randyho o měsíc a den starší než Brad. (Kulmon)
  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)
  • Poslední americký sitcom, který vyšel na videokazetách. (HellFire)

Reklama

Reklama