Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Paity 

všechny recenze uživatele

Tim Allen už bude navždycky Kutil Tim, to mu prostě nikdo neodpáře a já myslím, že on už to dávno ví. Možná si tím vlastně zkazil život, jako spousta jiných herců (Bobby z Dallasu by mohl vyprávět). Ale my všichni, kdo tenhle seriál sledovali jsme byli rádi, že se tak stalo a dnes si neumíme představit, že by si někdo jiný přilepil hlavu ke stolu, udělal závod na sekačkách, rozvístil vánoční výzdobu na střeše a připravil o proud celou část města. Navíc jako milovníka silných aut u mě má ještě další plusový bod. ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

A zase v televizi. A zase neodolám. A zatímco Krok za krokem už přestává bavit, Kutil u mě s postupem času zraje jako víno. Nebo spíš motorový olej. Hou hou hou. Seriál zdánlivě pro muže a o mužích, který si z nich na druhou stranu dělá prostřednictvím Jill a chlapů samých nehoráznou srandu. Mě seriál přijde jako velmi vtipná sonda do manželského života, kde se bez kompromisů nikdo neobejde. Ano, taky jsou tu rádoby mravoučné poučky (vševědoucí soused Willson bez anfasu), ale vždy mají hloubku a jsou, pokud může svobodný člověk jako já (nebo Al) soudit, velmi pravdivé. "Proč nemáš ráda myši? - Jsou malé, chlupaté, špinavé a živí se odpadky! - To jsou naše děti taky a miluješ je." "Manželství je jako tenhle lakovaný nárazník. Každý vidí jak se leskne zvenčí, ale nevidí pod povrchem všechnu tu práci. Rozdíl je v tom, že v manželství máme tchýni - tu se většinou snažíme dostat před nárazník." P.S. Neplatí pro poslední série a nový dabing. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Home Improvement rozhodně znamenal pro Tima Allena rozhodující nakopnutí do jeho slušné kariéry a kromě něj, se zde poprvé objevila i třeba Pamela Anderson. Dnes je seriál stále vtipný, ale už drží spíše pomocí nostalgie. Rychlost jeho stárnutí, humoru, i postav je bohužel příliš rychlá. Přesto kdo si čas od času rád nezavzpomíná na Tima a jeho show, asistenta a především souseda za platem? Pro představu o úspěchu sitcomu může posloužit rozpětí sledovanosti od 10,9 do 19,2 milionů diváků v USA. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • "Tool Time" je natáčen s opravdovým publikem. (Kulmon)

Reklama

Reklama