Přátelé - Série 3 (1996) (série)
VOD (2)
Za Phoebe přijíždí na víkend její nevlastní bratr Frank, aby se spolu trochu více sblížili. Jejich setkání ale nevychází zrovna tak, jak si představovala. Joey vyrábí poštovní schránku. Z jeho truhlářského pokusu se nakonec vyklube celá obývací stěna. Chandler s Janice napíší seznam pěti známých osobností, se kterými by chtěli strávit noc. (TV Nova)
(více)Recenze (8)
Phoebe se seznamuje se svým bráchou, který je ještě větší podivín než ona, což je co říct. Ross a Rachel se snaží sestavit seznam “dovolenkových přátel”, což je jen další Rossova kontrolní kravina, která se Rachel začne solidně zajídat. ()
8/10 ()
"Byl jsem na Times Square, šlapka mi zlomila ruku.." - "Není to šlapka !!" - "Až o tom budu vyprávět, tak bude.." ;) ()
Nedávala by "sourozenecká láka" víc smysl? ()
Joey Tribbiani - You know how we're always saying we need a place for the mail? Well, I started building one. But then I decided to take it to the next step. Chandler Bing - You're building a Post Office? ()
- Když Ross (David Schwimmer) drží kartičku s pěti celebritami, jsou na ní vytištěna jména: Uma Thurman, Isabella Rossellini, Elizabeth Hurley, Vanessa Williams a Dorothy Hamill. Přesto o chvíli později, když Rachel (Jennifer Aniston) čte jména, jsou to Uma Thurman, Winona Ryder, Elizabeth Hurley, Michelle Pfeiffer a Dorothy Hamill. Zdá se, že rekvizitáři omylem vypsali kartu s původním Rossovým seznamem. (griph)
- Když se Frank snaží roztavit lžíci, v jednom záběru drží lžíci vysoko nad stolem, následně se úhel změní a on lžíci přitiskne k talíři. (griph)
- Když se přátelé baví o tom, s jakými slavnými osobnostmi by se vyspali, tak Rachel (Jennifer Aniston) zmíní Brada Pitta, kterého si v roce 2000 vzala. V roce 2005 se pak rozvedli. Brad Pitt se později objevil v epizodě Pomluvy jako Will Colbert. (Aknah)