Přátelé - Série 3 (1996) (série)
Gail MancusoScénář:
Adam ChaseKamera:
Mikel NeiersHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler, Maggie WheelerVOD (1)
Phoebe se zdráhá jít k zubaři. Ne že by se tak bála bolestivého zákroku, ale při každé její návštěvě dentisty někdo zemře. Ross svěří malého Bena do péče Rachel a Moniky, protože se chce zúčastnit společenské akce v muzeu. Stane se však nehoda, Ben se praští hlavou o trám. Chandler a Janice se znovu rozcházejí, tentokrát však mají k ukončení vztahu skutečný důvod. (TV Nova)
(více)Recenze (7)
8/10 ()
"If homo sapiens were in fact HOMO sapiens - is that why they're exctinct?" ()
Chandler se snaží vyhnout Janice, Joey myslí, že soused Mr. Heckles je mrtvý, a Rachel fakt nasere Rossa tím, že si s někým vyjde. Tady Ross ukazuje první známky své majetnické toxicity. ()
"Stahujeme zařízení !!" - "Vypadá spokojeně.." - "A teď nám ukazuje svoje zařízení !!" ;) ()
Ben: "Monika bum! " Monika: "Bože ten spratek mě práskne. Broučku, zlatíčko, to nesmíš říkat!" ()
- Táto epizóda po prvýkrát zobrazuje postavu "Škaredého nahého chlapa", aj keď iba jeho trup so zakrytou tvárou. (Pat.Ko)
- Telefon v bytě Joeyho (Matt LeBlanc) a Chandlera (Matthew Perry) zvoní tišeji než obvykle. (griph)
- Když Monica (Courteney Cox) a Rachel (Jennifer Aniston) probírají bouli na Benově hlavě, je v televizi vidět rozmazané světlo ze studia. (griph)