Přátelé - Série 3 (1996) (série)
VOD (1)
Ross ráno s údivem zjišťuje, že se večer pořádně opil a strávil noc s Chloe. Pokouší se telefonicky přemluvit své známé, aby o jeho přestupku mlčeli. Rachel se přesto o jeho milostné epizodě dozví. Jak se zdá, usmíření se konat nebude. (TV Nova)
Phoebe - Why are you mopping your ceiling? Monica - There's banana on it. ()
Buznička Ross celou epizodu fňukal, protože svůj mastný kokot strčil do šťavnaté kundičky. Rachel se s tím ubožákem konečně rozešla a zbytek partičky strávil několik hodin bez jídla, záchodu a podobně v jedné místnosti. Vyplakávací epizoda, ale ne špatná. ()
8/10 ()
"Á, nová chůze !!" - "Ne, chce se mi děsně čůrat.." ;) ()
Nejlepší epizoda třetí série. Konečně nadprůměr. Po 15ti epizodách! ()
- Pozice, v níž se Ross (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston) nacházejí, když ji drží na kolenou, je stejná, v jaké se nacházela Monica (Courteney Cox) a Rachel, když Rachel prosila o peníze, aby nemusela nastoupit do práce v American Diner. (griph)
- Záverečná scéna, v ktorej sa Rachel (Jennifer Aniston) oficiálne rozchádza s Rossom (David Schwimmer), bola taká emotívna, že Jennifer Aniston aj David Schwimmer sa po jej natočení rozplakali. (Pat.Ko)
- Když Ross (David Schwimmer) předává noviny zpět Rachel (Jennifer Aniston), podává je levou rukou. Ale v dalším záběru, kdy si je Rachel bere, Ross předává noviny pravou rukou. (griph)