Přátelé - Série 3 (1996) (série)
Peter BonerzKamera:
Mikel NeiersHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Jon Favreau, Dina Meyer, Reg Rogers, June Gable, James Michael Tyler, Ben Stiller, Laura Cayouette (více)VOD (1)
Joey se připravuje na premiéru divadelní hry, ve které konečně dostal jednu z větších rolí. Navíc se při zkouškách zamiloval do své divadelní partnerky Kate, ta má však jiné tajné plány. Ross se rozchodem s Rachel velmi trápí a doufá, že se jejich vztah obnoví. Phoebe musí řešit nečekané problémy. (TV Nova)
8/10 ()
" I don't know. I just do this. I always have to pick, like, the smartest guy or the most talented guy. Why can't I just pick someone like you?" ()
,,Ty přiblblý hovado s nagelovaným hárem! Tak ty na mě budeš lejt horký kafe?!´´ Pro mě jedna z the best of all episod vůbec a zároveň mé 1.setkání s neodolatelně trhlým Benem ´Zoolanderem´ Stillerem. Oscar pro Stillera.:) ()
"Rossi, jdu domů !!" - "Co ?? Tak brzy ?? A proč ??" - "Já ti nevím.. Asi se mi nechce tu stát čekat, až zařve nějakej chlap !!" - "Ale on určitě bude řvát.." ;) Výtečný Ben Stiller a jeho cholerik.. ()
V závere epizódy je pamätihodná scéna, kde Joeymu čoby divadelnej postave sa spúšťa rebrík z vesmírnej lode a od smeruje nahor. Tento moment bude ešte viackrát ironicky zobrazovaný v podobe retrospektív. Epizódnu rolu si tu zahral Ben Stiller. ()
- Režisér této epizody Peter Bonerz hraje postavu, na kterou začne Tommy (Ben Stiller) křičet. (VasekN15)
- Na začátku epizody má Rachel (Jennifer Aniston) na nohou tenisky Adidas Stan Smith. (griph)
- Toto je jediný díl, ve kterém se Monica (Courteney Cox), Rachel (Jennifer Aniston), Ross (David Schwimmer) a Chandler (Matthew Perry) setkávají s Estelle (June Gable). Zbývá tedy jen Phoebe (Lisa Kudrow), která se s ní nikdy nesetká. (griph)