Přátelé - Série 8 (2001) (série)
Gary HalvorsonScénář:
Mark KunerthKamera:
Nick McLeanHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Sean Penn, Bonnie Somerville, James Michael Tyler, Emily Osment, Ivy MaloneVOD (1)
Monika pořádá halloweenskou party. Pozvaní hosté ovšem mohou přijít pouze v kostýmu. Monika je na večírku za kočičí ženu a snaží se trumfnout Phoebe, která se převlékla za Supergirl. Ross ve svém kostýmu vypadá jako velká brambora s anténou na hlavě, Joey se převlékne za Chandlera a Rachel za těhotnou ženu. Ursula oznámí své sestře Phoebe, že se bude vdávat, a seznámí ji se svým snoubencem Erikem. Monika a Joey se dohadují, jestli je silnější Ross, nebo Chandler. (TV Nova)
(více)Recenze (5)
Rachel: I know, but one girl told me she loved me so I just gave her everything. Phoebe: No wonder you're pregnant. ()
The best Halloween costume: Catwoman!!! ()
(Na ulici.) Phoebe: Uršulo?? Uršula: Ah... (jde dál) Phoebe: Počkej, počkej, to jsem já, Phoebe. Uršula: Ah, tak to nebylo zdrcadlo. Bezva, měj se. Phoebe: Počkej přece, ne? Co pořád provádíš? Uršula: Vlastně nic. Vlastně, za týden se chci vdávat. Phoebe: Co? Uršula: Jojo, takovej malej obřad, jenom rodina. Ehm... Jeho. ()
8/10 ()
"Jdem na to, králíku !!" ;) ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)
- Odkaz na Batman (1966): Monica (Courteney Cox) na halloweensku párty má kostým Catwoman. (Pat.Ko)
- Odkaz na Supergirl (1984): Phoebe (Lisa Kudrow) na halloweenskej párty má kostým Supergirl. (Pat.Ko)
- Keď Chandler (Matthew Perry) dostane od Moniky (Courteney Cox) zajačí kostým, povie, že jeho obľúbenou knihou bola "ZAMATOVÝ KRÁLIK". Toto je tá istá kniha, ktorú Chandler daruje Kathy v 4. sérii. (Pat.Ko)