Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (650)

Adman 

všechny recenze uživatele

Neznám, neviděl jsem, a za život jsem se neseznámil s nikým, kdo by neznal "Toma a Jerryho" !!! Je to opravdu základ. Tom (kocour) se snaží neustále chytit Jerryho (myš), a dostává se do pastí kladených Jerrym, který je nadmíru chytrý... snad nejchytřejší myš n světě... nebo je Tom nejhloupější kocour na světě?? Inu, dost už povídání a hurá k televizi. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Seriálová klasika a povinost každého dítěte vidět alespoň několik dílu tohoto skvostu. Tvůrci William Hanna a Joseph Barbera snad ani netušili jakou perlu vypustili do světa, když v roce 1940 uvedli první díl Toma a Jerryho. Od té doby jsme mohli vidět desítky a desítky kouzelných, poučných, vtipných animovaných dobrodružství. Pokud mám mluvit za sebe tento "seriál" mě provázel celým dětstvím a i proto se stal pro mě nejlepším animovaným počinem minulého století. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nedílná součást mého dětství na kterou nikdy nezapomenu. Toma a Jerryho jsem měl jako malej na videokazetách nahranýho celkově snad deset hodin. A vždy když jsem byl nemocnej šoupnul jsem do videa kazetu a už to jelo. Takže vždy když vidím tuto kreslenou klasiku, se mi jako první vybaví jak vyháním chřipku z těla ven :-) ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl hodně, hodně, hodně dílů na VHS a nebylo odpoledne, kdy bych se nekoukal. Byl jsem na na Tomovi a Jerrym závislý! Bylo mi jedno, jestli jsem jeden a ten samý díl viděl pět dní za sebou, tahle sympatická dvojice mi dokázala vykouzlit úsměv na tváři, a já na oplátku zůstal věrně přilepen u obrazovky a byl jsem hodný... Dokud neskončil poslední díl! :D ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Kto by ich dnes nepoznal? Dve nerozlučné zvieratká, kocúr Tom a myšiak Jerry nám ukážu pravú zábavu a dobrodružstvá, o ktorých normalný človek môže len snívať. Celkový dojem: Tom & Jerry je seriál môjho detstva. Toľko radosti, hry a nostalgie, ktoré dokáže na človekovi vykúzliť úsmev na tvári. Veľa takých seriálov sa len tak nevidí a na dvojicu Toma a Jerryho sa len tak zabudnúť nedá. Je pravdou, že nie všetky diely znesiem, ale tomuto rozhodne nemôžem dať nižšie hodnotenie. A len tak mimochodom, vždy som mal radšej Toma a veril som mu, že raz sa mu konečne podarí chytiť toho maličkého bastarda, ktorý mu každou chvíľou narobí veľa škôd v dome. Ale aj nad ním sa môžem pousmievať. Moje hodnotenie: 100% ()

Galerie (278)

Zajímavosti (42)

  • Prvý film, v ktorom sa objavil kocúr Butch. (SeanBean)
  • Černošská hospodyně, která se stará o dům, kde Tom a Jerry bydlí, se jmenuje Mammy Two Shoes. V některých epizodách, vydaných na VHS / DVD, je tato postava nahrazena neznámou Irkou. (HappySmile)
  • Jde o první díl, v němž se objeví buldok Spike, a zároveň v této epizodě premiérově Tom a Jerry spojí své síly, aby se navzájem ochránili. (HellFire)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama