Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak teda, větší kravinu jsem už dlouho neviděla...Nechtěli byste potraty nakonec zakázat jako pánbíčkáři v Polsku?! Každá ženská má právo se rozhodnout, zda si dítě nechá nebo ne...A rozhodně by o tom neměli rozhodovat chlapi...Film je, ale tak stupidní, že ho nemůže, nikdo se zdravým rozumem, brát vážně...Za mě 40% ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava bola skutočne naivná či slepá. Čo ma udivuje je, že pracovala tak dlho v takomto priemysle, keď bola tak nábožensky založená. To je nezvyčajné. Potom to bola už len propaganda viery. Každopádne zaujímavý film, ale keďže sa postupne ukáže že film zobrazuje náboženský pohľad na potraty, je jasné, že nebudú zobrazené objektívne. Toho je škoda. Keby to bol príbeh obyčajnej ženy a nie zarytej katolíčky, malo by to väčšiu výpovednú hodnotu. Takto to iba ukazuje charakter niektorých takýchto ľudí. 7,2/10. ()

Reklama

Tipko 

všechny recenze uživatele

Podporujem tento film v boji za ochranu a záchranu nenarodených detí. Oceňujem dramatický a pútavý dej, pri ktorom si uvedomíme, že človek sa stáva človekom od počatia a že život malého človiečika v lone matky musíme chrániť a nie ničiť! Dávam tiež plus za solídny herecký výkon A. Bratcherovej. S čím nesúhlasím vo filme, je rozvod a hellowen, inak super film. Oplatí sa pozrieť. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Odkaz filmu hodnotím zo svojho pohľadu za 5*, ale to spracovanie žiaľ max. za 2*. Chcela by som sa dočkať filmu o takýchto dôležitých témach, ktorý nebude natočený béčkovo. S kvalitnou hudbou a nie týmto melodramatickým "popcornom", s dobrým scenárom a réžiou. Žiaľ, tu sa mi opäť nedostalo ani jedného. Každopádne nechcem ísť s hodnotením nižšie, už len vzhľadom na to, že téma potrat sa stáva v našom prostredí akýmsi tabu - avšak už nie z konzervatívneho ale z liberálneho hľadiska. Diskutovať o ňom ako o niečom morálne neprípustnom vás pomaly diskredituje. Takže za odvahu dávam jednu hviezdičku navyše. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který se mi chce okomentovat. Hlavní postava je očividně naivní idealistka - přemýšlí na abstraktní úrovni, na které je samozřejmě logické podporovat ženská práva a jejich možnost volby. Sama pak ale dokonce dvakrát podstoupí potrat a uvědomí si, že iluze "jednoduchosti", kterou klinika prodává, není v realitě zdaleka tak hezká. Není mi tedy úplně jasné, proč po takové zkušenosti chce v takové společnosti pracovat, ale budiž. Potom ji trvá 8 let, než se čistě náhodou nachomýtne k potratu a vidí ho na vlastní oči (zvláštní, že ne dříve, asi bylo pohodlnější vše kolem ignorovat a přesvědčovat se, že dělám tu right thing). Myslím, že se zde ukázal podobný jev jako např. u jezení masa - část lidí to dělá a neřeší, co za tím je, protože to nechtějí vidět, a pak druhá část, která už to vidí jinak po tom, co často shlédli nějaký dokument a viděli tu ošklivou realitu. And once you have seen, you cannot unsee it and turn a blind eye anymore. There is no going back after that and you must choose a side. Btw co mě překvapilo, je, že americké neziskovky chtějí úmyslně zvýšit počty potratů a přesvědčují ženy, že je to pro ně jediná nejlepší option - jejich náplní má přeci být primárně counseling a podpora žen v jejich volbě, tak by to mělo být v jakékoliv volbě, tzn. zůstat nestraní a ne z toho dělat business, to je sick. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení filmu se Ashley Bratcher (Abby) dozvěděla od své matky, že při těhotenství s ní šla na kliniku podstoupit interrupci. Když ji však těsně před zákrokem vyšetřovala zdravotní sestra, která byla ve vysokém stupni těhotenství, udělalo se jí z představy potratu nevolno a uvědomila si, že to nemůže udělat. (zamukooo)
  • Natáčelo se ve městě Stillwater (Oklahoma, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama