Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

reqiuem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bohužel pozdější povšimnutí si, že na csfd jsou tyto 3 díly zvlášť, staví nynější hodnocení na jednu nohu..i přesto si neodpustim říct, že tohle už není ten červenej trpaslík, co kdysi...RD zestárl a to po všech stránkách..humor ztratil šťávu..herci rovněž vypadaj, že ztratili šťávu(doslova-soudě podle vrásek) a rejža svoje sentimentální pocity neprodal "trpasličím způsobem"..na tohle se po druhý zřejmě jen tak nepodívám, natož po stý jak je tomu v případě minulejch sérií..(na obhajobu ale nutno dodat, že s návazností na 8 sérii se tvůrci vypořádali vcelku dost nečekanym a originálnim způsobem) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kucíí z trpaslíka jsou zase zpátky,bohužel ne tak,jak si už několik let přeju.lišák lister neztratil nic ze svýho švitořivýho optimismu,ani ze smyslu pro nechutnosti(jeho žehlení je asi nejlepší scénka)rimmer je furt stejně vychcaná krysa atd.no bohužel sem se nesmál,tak jak bych si přál a rozhodně se mě do toho nechce nutit. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni dil je perfektni, odehrava se na lodi a i kdyz herci viditelne zestarli, furt to je ten starej znamej Trpaslik, kdy kazda postava dela presne to, co od ni cekate, jsou tu fajnovy hlasky a skvely fory. Samozrejme to cely pusobi takovym profesionalnejsim a drazsim dojmem s upgradovanejma trikama, ale to nevadi. Takze prvni dil me mile prekvapil. Jenze o to horsi bylo sledovat dalsi dva dily. Kdyz si vezmu, ze se tvurcum podarilo po tolika letech prijit s paradnim dilem a mohli tak vypadat vsechny tri, tak to dost zamrzi. Druhej dil je totiz asi to nejhorsi, co kdy v Cervenym Trpaslikovi vzniklo, absolutne nevtipna blbost, prakticky bez forku a pravdepodobne s narazkama na Blade Runnera, kteryho sem ale videl kdysi davno a vubec me nebavil, takze ty narazky jsem nepobiral. Treti a zaverecnej dil uz precejen s par vtipkama prijde, ale konec je ladenej spis trochu smutne. Takze na jednu stranu je fajn, ze se tahle skvela particka vratila, na stranu druhou, ten druhej a treti dil si nezaslouzily. Ale i tak ty 4* dam. ()

paascha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je mi to opravdu líto, víc než 3 nedám. A to jen proto, že ČT mám opravdu moc rád. (Myslím Červeného trpaslíka, ne tu šaškárnu na Kavkách, co si čím dál méně raději platím proti své vůli!!!) Pokud má tento kousek sloužit jako sonda zájmu o pokračování seriálu, pak pro budou jen skalní fandové, a to asi není příliš věrohodné. Sorry ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl se nejvíc nese v duchu původního seriálu, ale tak nějak to není ono. první půlka druhého dílu klesá ještě níž, co se týče fandovskýho pomrkávání, je to od Galaxy Questu bohužel hodně daleko. Ale od rimmerovsky stylový likvidace CSI vložky z Kremlu to jde zas nehoru a závěr posledního dílu byl docela příjemnej. Celý dohromady to dává docela smysl a nakonec ten celej nápad nevypadá špatně, ale i v tý vážnosti to chtělo víc humoru. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o první řadu seriálu, která neobsahuje zvukovou stopu se smíchem publika. (korbitch22)
  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)

Reklama

Reklama