Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po prvním díle velké nadšení nepanuje...uvidíme,jestli se to stihne rozjet,vzhledem k tomu,že budou jen tři díly... edit : po druhém díle přidávám hvězdu...třetí příde na řadu zítra... edit2 : po třetím díle,který byl patrně nejlepší z celé minisérie a ve finále nechybělo trochu té nostalgie zvedám hodnocení na plný počet.(byť slabších pět).Dost možná si to tenhle trpaslík nezaslouží,ale nakonec je to trpaslík a proč ho trošku nenadhodnotit... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kucíí z trpaslíka jsou zase zpátky,bohužel ne tak,jak si už několik let přeju.lišák lister neztratil nic ze svýho švitořivýho optimismu,ani ze smyslu pro nechutnosti(jeho žehlení je asi nejlepší scénka)rimmer je furt stejně vychcaná krysa atd.no bohužel sem se nesmál,tak jak bych si přál a rozhodně se mě do toho nechce nutit. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečný a ne moc vtipný (možná) dovětek ke geniálnímu seriálu. Je sice pěkně vidět všechny staré známé po několika letech, ale to vám samo plno hlášek a výborný humor nevykouzlí. Tady už se totiž opravdu většinou jen vaří z vody a i když se sem tam nějaký vtípek najde, tak v porovnání se svým předchůdcem je to zoufale málo.50% ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

I když je to rozhodně slabší série, tak pro každého alespoň trochu lepšího fanouška trpaslíka je povinnost to vidět. Během koukání na první díl jsem přemýšlel jestli jsem mezi koncem osmé a devátou sérii něco vynechal, nebo jen něco nepochopil, ale prostě mi to nenavazuje a pořád jsem se ještě nezorientoval. No.....asi si k tomu budu muset pořádně sednout a dávat pozor. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou zpátky, mají jen pár vrásek a kilo navíc, chybí jim trochu vlasů, ale pořád jsou to oni. Trošku sice postrádám "umělý" smích, ale jinak jsem spokojen. Není to ten stadý dobrý Červený trpaslík (až na vizuální ztvárnění plné "papundeklových" triků), humor se posunul malinko jiným směrem (není tak absurdní a pichlavý), ale překvapivě mě to pobavilo stejně dobře jako "stará" série. Z počátku jsem byl zklamaný, ale ve finále převládl kladný pocit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)
  • Rimmer (Chris Barrie) si v seriálu čte magazín o automobilech. A mnohokrát se podrobně zmiňuje o automobilech či motorech. Jeho herecký představitel je ve skutečnosti obrovským fandou techniky, což dokazuje i jeho moderování několika úspěšných dokumentárních seriálů jako jsou Masivní motory (od r. 2004), Masivní stroje (od r. 2004) či Zběsilá rychlost (od r. 2006). (gogos)
  • V této sérii je řada odkazů na film Blade Runner (1982). Například budova ve znělce, Kocourovo (Danny John-Jules) neustálé skládání origami, scéna v mrazící místnosti, proskočení skly v obchodě či scéna, ve které posádka trpaslíka přibližuje fotografii na televizi. (DJDVD)

Reklama

Reklama