Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se dozvěděl o rozmnožení seriálu o tři další epizody, byl jsem u vytržení. Ovšem po nějaké době jsem si začal říkat, že ani nemůžu chtít, aby zkrátka pokračovali v geniálně zajetých kolejích - vždyť se nejedná o další sérii, ale o vzkaz fanouškům, že 'Red dwarf není mrtev, ať žije Red dwarf'. Už z prvních záběrů mi bylo jasné, že nové epizody jsou spíše o nostalgii, sentimentu, ale zároveň ukázky schopnosti tohoto skvělého seriálu. Rekonekce celé čtyřčlenné posádky v původním obsazení mi přijde téměř neuvěřitelná, Listerovy dredy, Krytonova dovolená, Kocourovy oblečky a neustále uštěpačné poznámky Rimmera - ano, to je přesně to, v co jsem tajně doufal. Velké díky pánům Naylorovi a Grantovi. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou zpátky, mají jen pár vrásek a kilo navíc, chybí jim trochu vlasů, ale pořád jsou to oni. Trošku sice postrádám "umělý" smích, ale jinak jsem spokojen. Není to ten stadý dobrý Červený trpaslík (až na vizuální ztvárnění plné "papundeklových" triků), humor se posunul malinko jiným směrem (není tak absurdní a pichlavý), ale překvapivě mě to pobavilo stejně dobře jako "stará" série. Z počátku jsem byl zklamaný, ale ve finále převládl kladný pocit. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč nezkazit jméno kultu natočením nových tří dílů pofidérní kvality? "Proč ne?", odpověděli si autoři a pustili se do toho... Nevěřím, že někdo mohl tuto trilogii přivítat s nadšením, ani skalní fanoušci. Klasický humor, avšak s mnohem menší koncentrací, především však hodně, hodně slabý příběh... Ne, děkuji. A, prosím, další díly už ne... 40% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsou všechny postavy starší a celkově to "starý" Trpaslík moc nepřipomíná, jsou zde ve vtipech a dialozích používány stejné postupy jako v minulosti. A to mi moc nesedlo, najednou ty hlášky ve mě nevyvolávaly smích. Nevím, čím to je. Ale je to Červený Trpaslík a jsem za něj rád. Druhej díl mi přišel mnohem zajímavější. Zatímco počet vtipů se ještě snížil, příběh se stal mnohem zajímavějším. Ještě víc mi to ukázalo, že jde o čisté fanouškovství, které se nesnaží navázat na původní seriál, ale spíš jen pomrkává na fanouška. Origami. Třetí díl je skvělé zakončení. Myslím, že je nejlepší sledovat všechny tři části najednou. A za Back to Earth jsem rád také proto, že je to splněnej fanouškovskej sen, vidět trpaslíka po tolika letech. U kterého jiného seriálu tohle zažijete? (Ne, nemluvím o nemocnici na kraji města) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Red Dwarf se vratil v plne sestave zpet a kupodivu i po letech vsichni vypadaji a chovaji se naprosto stejne. Jen scenar a element vtipnosti uz neni tak stavnaty jak byval. Prvni dil je v podstate bida, ale zbytek trilogie je po navratu na zem uz jen lepsi a odkazy na Blade Runner jsou vicemene dokonale. Dale stoji za zminku hudba, ktera je misty mnohem lepsi, nez v puvodnich seriich, je to ale bohuzel to jedine vylepseni, predevsim na prvni serie se tohle samozrejme nehrabe. 6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Auto ve tvaru Kosmiku, které se objevuje v 9. sérii, bylo vyrobeno z automobilu Smart ForTwo II. Produkce si ovšem vůz nemohla dovolit, a tak jej tvůrce seriálu Doug Naylor zaplatil ze svého. (SONY_)
  • Na rozdíl od původních sérií je robík v minisérii Zpátky na Zemi vytvořen kompletně počítačem. Pohyb jeho hlavy obstaral Danny John-Jules (Kocour) s modrou ponožkou navlečenou na ruce. Ta byla poté v postprodukci nahrazena CGI modelem robíka. (Raztubyl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno