Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V úvodnej časti desiatej série legendárneho seriálu posádka Červeného trpaslíka objaví opustenú a prázdnu vesmírnu loď Trójan a použije ju, aby sa dostala k lodi Kolumbus III, ktorá vyslala núdzové volanie o pomoc. Na palube tejto lode je aj Rimmerov (Chris Barrie) brat Howard (Mark Dexter), ktorý ho v detstve tyranizoval. Rimmer je však príliš pyšný na to, než aby bratovi pomohol predtým, než sa mu vyrovná a stane sa dôstojníkom. Má preto pätnásť hodín na to, aby zložil dôstojnícke skúšky, v ktorých už desaťkrát zlyhal. Ostatní zistia, že Rimmerova hlava je príliš plná zatrpknutých spomienok z minulosti a nedokáže sa sústrediť na vedomosti potrebné na skúšku. Keď však Trójan konečne vyrazí na záchrannú výpravu, Rimmer zistí, že Howard nie je tým, za koho sa vydáva.

Zoznam epizód: 1. Trójan
2. Otcovia a slnká
3. Citróny
4. Zamotaní
5. Milý Dave
6. Začiatok. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kluci jsou zpátky a to skoro s plnou parádou. Skoro, protože už zestárli, jejich vztah se podobá partnerskému soužití postarších manželů, kteří už nemají potřebu vybojovávat si pozici, ohromovat nebo napravovat toho druhého - jsou prostě spolu. Celkové vyznění je smutnější, protože Listerova bezcílnost vypadá ve středním věku už uboze. Aspoň, že Rimmer dostal snad už definitivně úlevnou šanci vyrovnat se se svou rodinou. A pořád je to hodně vtipné! /21. 7. 13./ ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvním 8 sériím, z nichž jsem každý díl viděl hned několikrát, prostě zklamání. Jako zakončení celé ságy to je sic pěkné, příběhy jednotlivých postav se uzavírají, ale kam se poděl humor? Nebo možná tam ve stylu starších dílů byl, ale už jaksi vyčpělý, očekávatelný. Škoda, a to jsem velký fanoušek a Red Dwarfa hodnotím jako nejlepší britský seriál... 70 % ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, co bylo devátou sérii, tak u mě s desátou zavládla naprostá spojenost a návrat do starých kolejí. Sice ještě neovládám hlášky tak automaticky, jako z prvních osmi sérií, ale to se časem poddá. Takže návrat k seriálu po dlouhé době byl nakonec dobrý nápad, byť to tak u devátá série vypadat nemuselo. A já bych ji nejradši zrušil... byť pár věcí se tam taky najde. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování mého velice oblíbeného Červeného trpaslíka. Bez okolků bych ho přirovnal třeba k první sérii, i když tady není žádná z sérií špatná, ba právě naopak seriál neztratil nic ze svého humoru ani po tolika letech. I když jsem z počátku pozoroval, že jsou mí oblýbení herci již staří, posléze se to jaksi vytratilo, což je jasný důkaz, že humor omlazuje a je tedy nadčasový. ()

brit84 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že bych se v hodnocení ukvapil, i když jsem viděl zatím jen dva díly. Jsou totiž boží. Trapnost, která se místy ocitla v sérii Zpět na zem je pryč. Nové zábavné zápletky, skvělé hlášky a stářím sešlá posádka, to je záruka dobrého combacku. K dokonalosti chybí už jen český dabing, A vlastně mě teď napadá ještě jeden zásadní nedostatek. Pořád se ještě neobjevil ESO! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Když Lister (Craig Charles) přesouvá automat na kávu, tak strojek jede po kolečkách. Nicméně poté, co ho Lister převrátí na zem, tak kolečka nemá. (J.Cobra)
  • Dálkový ovladač k omlazovací sprše je ve skutečnosti laserový dálkoměr. (Wade)

Reklama

Reklama