Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V úvodnej časti desiatej série legendárneho seriálu posádka Červeného trpaslíka objaví opustenú a prázdnu vesmírnu loď Trójan a použije ju, aby sa dostala k lodi Kolumbus III, ktorá vyslala núdzové volanie o pomoc. Na palube tejto lode je aj Rimmerov (Chris Barrie) brat Howard (Mark Dexter), ktorý ho v detstve tyranizoval. Rimmer je však príliš pyšný na to, než aby bratovi pomohol predtým, než sa mu vyrovná a stane sa dôstojníkom. Má preto pätnásť hodín na to, aby zložil dôstojnícke skúšky, v ktorých už desaťkrát zlyhal. Ostatní zistia, že Rimmerova hlava je príliš plná zatrpknutých spomienok z minulosti a nedokáže sa sústrediť na vedomosti potrebné na skúšku. Keď však Trójan konečne vyrazí na záchrannú výpravu, Rimmer zistí, že Howard nie je tým, za koho sa vydáva.

Zoznam epizód: 1. Trójan
2. Otcovia a slnká
3. Citróny
4. Zamotaní
5. Milý Dave
6. Začiatok. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je k smíchu, jak sem po prvním díle všichni napálí hodnocení. Ale těchto uživatelů lepší si nevšímat, protože jejich objektivita je nulová. Také miluji Trpaslíka a po prvním díle bych mu také nejradši vrazil hodnocení, a to plné. Vtipy vtipné. Navyknul jsem na dubbing a tak trošku neskousávám originál, ale to se časem zlepší. Prostředí... no na Trpaslíku je to sice takové tmavé a špinavé, ale i tak je to jiné než dřív. Jinak je naše stará dobrá posádka zase ve formě a já si připoměl jak umí tenhle seriál pobavit. Hodnocení si nechám, až to skouknu celé, aby to bylo opravdu objektivní a ne euforické "juchůůůů už to jde hodnotit...jeb tam s tim!" ... no a je to jasný. PLNEJ !!! ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvním 8 sériím, z nichž jsem každý díl viděl hned několikrát, prostě zklamání. Jako zakončení celé ságy to je sic pěkné, příběhy jednotlivých postav se uzavírají, ale kam se poděl humor? Nebo možná tam ve stylu starších dílů byl, ale už jaksi vyčpělý, očekávatelný. Škoda, a to jsem velký fanoušek a Red Dwarfa hodnotím jako nejlepší britský seriál... 70 % ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Byla jsem trochu nervozní, když jsem stahovala první díl, protože po mírně nepovedeném "zpátky na zemi" jsem měla trochu strach z dalšího zklamání. Jsem velká fanynka červeného trpaslíka, takže jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování. Po shlédnutí prvního dílu jsem byla radostí bez sebe, když jsem viděla, že se to drželo starého trpaslíka. Stejný typ humoru, herci, ač fyzicky zestárli, tak na vitalitě a kvalitě jejich hereckého výkonu to vůbec nic nezměnilo. I když se mi díl první líbil, nemohla jsem se zbavit pocitu, že byl malinko upjatý, ale když jsem se koukla na další, tak bylo vše tak, jak má být. Co slovo, to perla. Pak už jsem se koukala téměř bez přestávky a musím napsat, že pět hvězdiček je zasloužených. Všichni čtyři jsou bezvadní, ale trochu mi chybí Holly. Stále doufám, že se v dalších dílech ještě objeví. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje oblíbená parta je zpět a to v plné parádě! Kam se hrabe devátá řada na tohle. Perfektní! Snad nebudu nucen snížit své hodnocení, ale po čtyřech dílech to vypadá na opravdu parádní podívanou. Po šesti epizodách jsem velmi spokojen a když tak koukám na zdejší hodnocení, nebudu sám. 9/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika letech se vrací čtveřice, která se pro mnoha lidí stala definice kultu. I když by někdo čekal, že Zpátky na Zemi bude originalita sama, po tolika letech, ale to dle mého chtělo počkat ještě tři další roky, kdy vzniklo toto. Dalších "pouhých" šest dílů. Právě to, že tento seriál je menší z něj dělá i příležitost pro prokázání nevyčerpanosti a to se v celku stává. Dva díly byly podle mne skvělé a já se u RD po dlouhé době opravdu bavil. I to ale nezachrání spoustu dalších dílů, které byly klasické počiny, které mne nijak extrémně neoslovili. Uvidíme jestli tohle bude mít nějakou budoucnost. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Premiéru první epizody 10. řady sledovaly na televizní stanici Dave 2 miliony diváků. (gogos)
  • Dálkový ovladač k omlazovací sprše je ve skutečnosti laserový dálkoměr. (Wade)
  • Když Rimmer (Chris Barrie) hlásí popis stázového boxu, vše nasvědčuje tomu, že by to mohla být Kochanská (Chloë Annett). Tedy i to, že v boxu je bruneta. Jak se ale chvíli nato ukáže, profesorka Edgingtonová (Sydney Stevenson) má blonďaté vlasy. (Gaspaccho)

Reklama

Reklama