Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brenda je v pokušení podviesť Dylana so sympatickým vysokoškolákom Timom, s ktorým sa stretáva na cvičení. V podobnej situácii sa nachádza aj Dylan. Ten sa na sedení anonymných alkoholikov stretne s dávnou kamarátkou Sarah. Tá začína mať opäť problém s alkoholom a Dylan sa jej snaží pomôcť. Jim Walsh prichádza s myšlienkou oživiť Peach Pit karaoke. (TV Markíza)

(více)

Recenze (2)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

AA meeting, Dylan se tady potká se starou známou (která po něm samozřejmě jede). Brendu zas balí týpek z aerobiku, dokonce si i zjistí její telefonní číslo. Dylan pokušení nezvládne, ale zarazí to. Ale ne kvůli Brendě (!), ale kvůli tomu, že AA má svoje pravidla... Brenda nakonec taky ulítne. Jo a malá rada: když jste opilí, nesnažte se rvát, dostanete nakládačku. Jinak v Peach Pitu je nová atrakce: karaoke. Bohužel asi jen jeden song, Doo Wah Diddy Diddy. Jim Walsh je nadšen. Ne tak zbytek tlupy. Steve: "It's either karaoke, or it's us." ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelný, ale celkem zábavný díl, aneb jak se dvě největší tajemství ( těhotenství a žádost o ruku ) rozkecá v Beverly Hills rychleji než v Čechách. Jako malá vedlejší linka je, že Andrea v sobě objeví sázkařské schopnosti a tak se i s Natem vydají na dostihy. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno