Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha zakope klíč od lodě (schovaný v plechovce) ve sklepě. Zelené výpary se jí dostanou do těla a ona omdlí. Od doktorky se dozví, že může umřít, pokud nenajdou lék. Protože v rozboru krve Marthy našli neznámý toxin, přijela DCA (Centrum pro výzkum chorob) na farmu Kentových, aby našli zdroj otravy. Clark neváhá a s Petem se vydají odvést loď. (Varan)

(více)

Recenze (5)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ten konec by si Lana zasloužila od Chloe pořádně profackovat, snad by se ta sebestředná kráva alespoň trochu vzpamatovala. Chloe mi bylo fakt líto a Clarka nechápu, já bych dal Chloe přednost kdykoliv a kdekoliv. Díky Clarkově indispozici je tu tentokrát za hlavního hrdinu Jonathan a je to vítaná změna, taky Pete byl v 2. řadě užitečný pomocník a přišla mi škoda, že v tom nepokračoval i v následující sérii, kde byla jeho postava skoro bez jakéhokoliv účelu k ději. Celkově docela povedená epizoda... ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mohli mít Kentovi ve sklepě spory meteoritů, když: (1) Jejich farma a sklep tam byl dávno předtím, než meteority během Clarkova dětství spadly. A zejména: (2) Pár dílů nazpět se Clarkova loď probudila, aby zneutralizovala Lanin náhrdelník (meteorit). Zároveň musela zneutralizovat veškeré části meteoritů okolo, a to jistě i pár centimetrů v zemi. (Dosah na to mít musela, zejména to jde vidět v této epizodě ve scéně, kdy loď z parkoviště vyléčí Marthu až na nemocničním lůžku.) Ovšem plusy za Jonathana, jako padouch by byl parádní. Epizoda celkově byla skvělá. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama