The Prisoner
Patrick McGoohanRežie:
Don ChaffeyScénář:
David TomblinKamera:
Brendan J. StaffordHrají:
Patrick McGoohan, Virginia Maskell, Guy Doleman, Paul Eddington, George Baker, Jack Allen, Fabia Drake, Denis Shaw, Oliver Macgreevy, Frederick Piper, Patsy Smart, Christopher Benjamin (více)Recenze (2)
Úvod je pre mňa skalamaním. Mysterióznosť tomu nechýba, ale podivný svet a chovanie postáv nie sú dostatočne vysvetlené. Logické chybičky sú často prítomné, občas je divné aj chovanie postáv, vrátane tej hlavnej. Uletenosť vražedného bieleho balónu som akosi nepochopil. Taktiež nie je jasné, či sa seriál odohráva v budúcnosti, čomu by zodpovedalo množstvo hi-tech technológií. Snáď sa to v ďalších epizódach zlepší. ()
Slušný rozjezd, ale krapet se obávám toho, jak to půjde dál. Mám totiž pocit, jako by se skoro všechny karty rozdaly už teď až do konce se to bude motat okolo toho samého pořád dokola a nějakých překvapení tam bude minimum, ale třeba se pletu. A celkem bych si to přál, protože i přes vleklejší momenty měl pilot atmosféru dost povedenou. 4* ()
- Během úvodních titulkú vidíme Patricka McGoohana za volantem Lotusu Seven S2 z roku 1965. (J.F.B.)