Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jibaro je šialene dokonalá vec a Mielgo génius, ktorý ešte dokáže veľké veci. Tiež sa mi dosť páčila epizóda 3; ako celok je ale tretia séria L,D&R skrátka slabo vypointovaná, oproti predošlým dvom. A to vrátane najlepšie hodnoteného Fincher/Miller masakru. Prvá časť je len hlúpy vtip, iné dve časti sú o niečo kvalitnejším vtipmi, a zvyšná tretina seriálu prehliadka pekne spracovanej akcie. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně konzistentní než předchozí volume, paradoxně ale mnohem odvážnější skrze jednotlivé příběhy. Průměrné díly se střídají s několika vyloženě do mozku se vpalujícími obrazy, poslední dvě části jsou pak ryzí blaho. Asi bych klidně zvládnul, kdyby tahle záležitost měla nekonečno řad třeba až do roku 20∞. [Netflix] ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | LD&R je späť a je lepšie, ako nikdy predtým! Každá epizóda ma bavila, všetky majú nejaký presah či myšlienkové podhubie a tá animácia! Hlavne teda Bad Travelling od Finchera je ukážkou skvelo zvládnutého animovaného kraťasu a Jibaro je ten najviac ambiciózny a najšialenejší experiment v celom seriáli - preto je to moja najobľúbenejšia epizóda série, vizuálna pastva pre oči - audiovizuálne porno. Oproti dvojke progres, len to chce viac epizód. Inak ale ide stále o úžasný projekt jediný svojho druhu, preto prosím Netflix, aby tento unikát milkoval čo najdlhšie. | Hodnotenie: 8/10 | ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytratilo se kouzlo jednotlivých příběhů a různorodé animace. Příběhy 3 série mi přišly dost podobné, ukončené zbytečně brzo a bez hlubší pointy. Zaujal mě jen jeden jediný… a ani ten nebyl žádná extra třída. Mrzí mě, že se i tato série začala ubírat cestou kvantity a né kvality (kterou první série rozhodně měla!) ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama