Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Tři roboti (S01E02)

(epizoda)
  • USA Three Robots

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouho po pádu lidstva se tři roboti vydávají na procházku postapokalyptickým městem. (Netflix)

Recenze (65)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších kousků. Spolu s pokračováním v pozdější sérii je tento náhled do komentované robotí prohlídky světa bez lidí vtipný, černohumorný, prostě esencí všeho, co mám rád. Chytrý nápad s chytrým zpracováním a krásnou trefnou animací. Maximální hodnocení zaručeno. 85% ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animácia fajn, rozdielny dizajn robotov tiež (ten oranžový sa mi ľúbil najviac), nad vtipmi založenými na nechápaní klasických ľudských vecí (hádzanie loptou o zem = zábava, jedenie) som sa pousmial, záver trošku prekvapil, ale v konečnom dôsledku vyšumel do prázdna. Takže vlastne okrem prechádzania zničeným svetom, nechápania ľudí a vystríhania pred ekologickou katastrofou to bolo celkom o ničom. ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl který jsem viděl a musím se přiznat že jsem se velice bavil 😄. Tři velice odlišní robůtci, kteří bloudí po rozpadlém městě a objevují pro ně neznámé věci bylo velice vtipné sledovat. Musím vypíchnou perfektní 3D animací, která někdy vypadá vážně jako hraný film a určitě bych se nezlobil kdyby vyšel nějaký scifi film s touto skvělou animací. 10/10 ()

Slayaphine odpad!

všechny recenze uživatele

Výkladná skriňa mileniálneho humoru. Neustále sa tu variuje iba jeden vtip a to je "aha vec ktorá nedáva zmysel a napriek tomu sa deje!" Animácia aj dizajn oproti zvyšným dielom výrazne zaostáva, charaktery neexistujú ponad muž, žena a smiešny muž a celé to skončí mačkami. Prisahám že scenár napísal priemerný Redditor... ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř výborné! Nápad s robotí cestovkou opravdu dobrý, co se "drbů" o lidech týče, dalo se z toho vytěžit ještě více, to je jasné. Ale v takovém případě by bylo těch dvanáct minut velmi málo. Dále je třeba pochválit nádhernou animaci a do detailu promyšlená zákoutí postapo města. Ale co ten závěr? Jakoby se nevědělo co s tím... no. prakticky cokoliv, jen tohle ne. 70% ()

Zajímavosti (3)

  • Kostra vojáka držícího útočnou pušku, ze které čouhá květina, je odkaz na slavnou fotografii „Flower Power“ z roku 1967. (NiWi)
  • Hlas ženského robota není nikomu připsán, protože byl syntetizován počítačem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama