Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úspěch a poptávku asi nikdo nečekal. Seriál totiž se vrací po dvou letech a to dokonce s více než polovičním kvantem zábavy. Záleží, zda kvalitnější. Láska, zmrd a robůtci byla vždy jen nějaká jednohubková záležitost, která ve vás nechala všechno nebo nic. Svědčí o tom i díly, které jsou jen nějakým epizodickým vyřešením situace nebo i takové, které jsou nějakým psychickým náhledem na věc s nějakou formou literárního díla jako je i poslední díl. Asi bych neřekl, že jsou díly, které mě posazují na zadek. Alespoň ne příběhem, kterým by to mělo disponovat. Spíše jde o animaci, která je buď uspokojující nebo fantastická. A to asi stačí. Zůstává to jednohubkou, která někdy chce sežrat moudrost světa, ale vám to ani nijak nevadí, protože se to stejně někdy trefí do noty. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Love, Death and Robots je podobná jako první, jen kratší. Počet kvalitních vs průměrných povídek zůstal zhruba stejný. Samozřejmě opět naprosto nekonzistentní v poselství/stylu/námětu apod. Stále jsem ale rád, že tahle série existuje. Je to fakt důležité pro animaci. Žánrové animované kraťasy pro dospělé s poměrně velkým rozpočtem se těžko totiž nacházejí i na animačních festivalech. Jsem rád, že do toho Netflix dává prachy. A pár epizod je naprosto skvělých. Stále ale projekt, kterému více fandím, než si skutečně užívám. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší počet epizod oproti první sérii Lásce, smrti a robotům prospěl, protože se výrazně zvýšil poměr vynikajících epizod vůči těm slabším. Na čtyři skvostné povídky (Pop Squad, Snow in the Desert, The Tall Grass, The Drowned Giant) připadá jedna bizarní, ale v poselství funkční miniatura (All Through the House), dva krásně animované kousky, které by především chtěly rozpracovat (Ice, Life Hutch) a jen bez úvodní epizody bych se vyloženě obešel (Automated Customer Service). Stále je to ale super coby seriálový ekvivalent knihy plné sci-fi/fantasy povídek a doufám, že se Netflix bude konceptu držet. Je to osvěžující. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě LD&R je třeba brát jednotlivé epizody zvlášť. Ta různorodost je příliš veliká. A stejně jako každému sedne něco jiného, není šance hodnotit všech 8 epizod stejně. Někdo bude slintat nad obrem a infolinkou, někdo nad luxusní animací (asi polovina všeho) a někomu bude asi stačit jen víc než jedna ustřelená končetina... z mého pohledu znatelně klesla příčka přístupnosti. O holý zadek tu prakticky nezavadíte. A to o něčem také svědčí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)

Reklama

Reklama