Velká Británie,
Harold Goodwin,
Yvonne Romain,
Tommy Duggan,
Carol Marsh,
Robert Robinson, Max Faulkner, Shaun O'Riordan, John Dearth, Jennifer Jayne, Bruce Seton, Michael Caine, Avice Landone, Brown Derby, Edward Malin, Zena Walker, Derek Waring, Ronald Leigh-Hunt, William Franklyn, Alison Leggatt, Andrew Crawford, Cyril Smith, Norman Mitchell, Noel Davis, Leonard Sachs, Derek Aylward, Jerome Willis, Edwin Richfield, Reginald Hearne, Gerard Heinz, Gerald Cross, John Cazabon, Howard Pays, Paul Williamson, Noel Purcell, Brian Worth, George Woodbridge, Jack Melford, Mary Laura Wood, Eric Corrie, Ann Stephens, George Murcell, John Charlesworth, Douglas Argent, Frederick Trevers, Brian Moorehead, Margaret Anderson, Duncan Lewis, Frederick Jaeger, Julian Somers, John Horsley, Richard Leech, Paul Hansard, Norah Gorsen, Meadows White, John Bailey, Alan Edwards, Philip Lennard, Maureen Davis, Mary Manson, William Russell, Hector Ross, Ballard Berkeley, Ian Whittaker, Robert Crewdson, Peter Bennett, David Morrell, David King, Robert Scroggins, Edmond Warwick, Diana Fairfax (více)
(další profese)