Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

monolog 

všechny recenze uživatele

ze začátku celkem zábava. později už to dostává stejnou nemoc, jako všechny ostatní seriály tohoto typu. příliš se tu intrikuje a zamotává do vlastního děje. příliš se tu kecá a mlátí a nic se neřeší (maně mě napadá třeba to stále protahované odhalení Colea jako Zdroj apod). něco se občas dá, ale většinou je to jen relaxační šit na nepřemýšlení. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál pro náctileté (sle)pičky má ohromné štěstí, že mě zastihl v době, kdy jsem ještě nebyla vůči podobným mysticky-romantickým slintům plně imunizována (ano, byla jsem mladá, pitomoučká lulda). Občas jsem tedy u jídla zapnula bedýnku na vymývání mozků a pokud právě běžely "Čarodějky", neměla jsem potřebu přepínat a bez většího pocitu trapnosti sledovala sexuální peripetie magicky nadaných sester a démonických objektů jejich touhy. Dnes už bych svou nervovou soustavu něčemu podobnému dobrovolně nevystavila, ale tehdy to vážně příliš nebolelo (přinejmenším zpočátku, i tuhle srajdu stihl trend postupného sračkovatění). No, když tak nevěřícně koukám, čemu bych jako teenager musela čelit v současné době, ještě jsem s hormony zmítanými čarodějkami nedopadla nejhůř. 33% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív zničit démona, manžela zabít potom." Priority jsou důležité, ale pojďme na začátek. V 17. století byla životnost čarodějky 15 minut, ale v současnosti přežijí klidně asi tak milion dílů. Jedná se přitom o díly stále stejné, ale vítězství dobra, odhazování osob mácháním rukou ve vzduchu a pestrý šatník hrdinek mne dokázali udržet u obrazovek poměrně dlouhou dobu. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Úvodní píseň "How Soon Is Now" nahraná skupinou Love Spit Love je ve skutečnosti předělávkou originálu od kultovní britské kapely The Smiths. (Eldrick)
  • Postavy Piper, Paige, Phoebe, Balhazara a Lea majú svoje vlastné akčné figúrky. Pôvodne mala byť vytvorená aj pre Prue, no jej predstaviteľka Shannen Doherty to odmietla. (Steny94)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama