Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velmi inteligentní a příjemná podívaná... Ústřední trio je nesmírně sympatické a funguje mezi nimi opravdová "chemie" a tak není divu, že vznikla jedna z nejlepších romantických komedií, které jsem viděl... Navíc scénář je perfektně, dalo by se říci lehkou rukou, napsaný a (pro mě překvapivě) režie Edwarda Nortona naprosto vynikající - je vidět, že se od velkých jmen leccos naučil. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se převážně těšil na Bena Stillera, Miloše Formana a hlavně na Edwarda Nortona a jeho režii, ale z filmu jsem byl zklamán, jelikož mě bohužel neoslovil. Výprava a děj zhruba nezajímavá a místy se objevili srdce bijící dialogy(viděl jsem to v dabingu, takže nemohu posoudit s originálem) a ještě bych vyčetl délku filmu, jenž se mi zdála příliš dlouhá. Jen abych nekritizoval, ve filmu se objeví několik humorných situací, ale ne tak v silném množství, aby film udržela zajímavým. Nevím, jestli budu mít někdy náladu a zájem se na film znovu podívám, mé hodnocení 2,5 hvězdičky... ()

Reklama

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jiná romantická komedie. Nevím jestli je to režií a hlavní rolí Edwarda Nortona, kterého mám moc rád, který se vyvaroval těch horších kliše a když už tak je dokázal podat s takovou dávkou citu, že dojem z filmu absolutně nenaruší. Dobrý byl i výkon Bena Stillera, který hrál lépe než u většiny svých rolí, ale stejně jsem víc fandil Nortnovi. A proto pro mě nebyl konec úplně pozitivní a romantický, takže se více projevilo to psychologické drama dobře napsaných postav. A navíc byly výborně obsazeny vedlejší role, Miloš Forman nebo Anne Bancroft alias Mrs. Robinson z Absolventa definitivně převážili na plné hodnocení. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a pohodová komedie s celkem sympatickými herci. Dalo by se to shrnout takhle. Bohužel na druhé straně taky něco, na co jsme zvyklí a čím nás Amerika bohatě zásobuje, takže nic převratného a světoborného. Ten příběh, no ten mi na tom všem připadá nejpitomější. Tohle už je na romantickou komedii trochu moc. Takže celkově - pohodovka, nemusíte to vidět znovu, ale zase se ani moc nenudíte. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený příběh, i po několikerém shlédnutí netřeba měnit mé hodnocení 4*. Proč? Za parádní výkon oblíbence Edwarda Nortona a Bena Stillera, za charismatickou Jennu Elfman a za režisérské eso Miloše Formana (ač malá role, i tak dokázal zapůsobit). A Norton dokázal, že není jen skvělým hercem, ale i nadějným režisérem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama