Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 53. ročník (za rok) 1995 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour + nominace (4) - 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour, 52. ročník 1994, 54. ročník 1996 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Doktorka Quinnová přijíždí s bandou svých zabedněných parchantů do zapadlého městečka, šířit dobro, lásku, pochopení a z duších nových spoluobčanů vymýtit rasistické předsudky k rudým bratrům. K tomu jí pamáhá místní lesní muž a jeho věrný čokl.....Co já NATO? Chujovina intergalitických rozměrů. Seriál černobílejší než šachovnice pohledem barvoslepého. Vemto tento seriál, znásilněte, roztrhejte, pomočte, zapalta, přidejte realitu, sex, utrpení, brutalitu, sprostou mluvu, sympatické postavy jenž hrají výborní herci, do detailu vypilovaný příběh a litry whisky. Gratuluji právě sledujete geniálí opus HBO Deadwood. Tady se zlato neodevzdá pro vybudování syrotčince, tady se kvůli zlatu dělají syrotci. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

V čase, keď bežal tento seriál v telke bolo na výber toto na STV1 alebo nejaká nezáživná vec na STV2. Samozrejme boli tu nemecké stanice na ASTRA(e) no tomu človek veľa nerozumel. Slovensko kulalo ako Jane Seymourvá, ženská priekopníčka v lekárstve, lieči indiánov, či belochov niekde v zapadnutom mestečku v Colorade. Samozrejme tu bol lámač ženských sŕdc Sully so svojim čoklom a pár harantov čo zdedila, no tí boli viac menej do počtu. Avšak pre tieto končiny sveta ostane Jane Seymourová navždy Doktorka Quinnová. ()

psychoza 

všechny recenze uživatele

Vždy zaujímavé a zložité prípady, ktoré rieši Dr. Quinnová uprostred malého mestečka Colorado Springs, nie sú vždy spojené iba s medicínou. Pútavé príbehy ľudí z mestečka, rozličné zdravotné či medziľudské problémy a dej zasadený do divokej prírody je trojkombinácia ktorej sa ťažko odoláva. V seriáli upútajú aj mnohé vedľajšie postavy, ako napríklad poloindián Sully so svojím vlkom, barman a vlastník bordelu Hank či vždy zajímavý hosť, ktorý privíta do Colorada v dobrom, či zlom. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě chodíval na základní školu a sem tam jsem měl tu angínu a ležel doma, tak doktorka Quinnová byla každodenní součástí mého léčení :-D. Sledoval jsem to a obdivoval nádhernou vizuální stránku. Dnes se už an to nedívám, protože mi to přijde nudné, ale kdysi jsem si to docela užíval, tak si dovolím dát 3 hvězdičky. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (31)

  • Natáčení probíhalo v přírodě v okolí Malibu. (Lynette)
  • V několika epizodách se jako Kid Cole objevil i legendární zpěvák Johnny Cash. (Hermi14)

Reklama

Reklama