Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nešťastnú Ainsley odstrihne matka od finančných zdrojov a mladá žena musí bojovať o svoju existenciu. Maya sa snaží nájsť nové zamestnanie, ale zisťuje, že uniknúť pred svojou minulosťou nebude tak jednoduché. Vzťah Duffyho a Tabby naráža na prvý problém. Pre rodinné problémy Kash musí zabudnúť na svoju vytúženú hereckú kariéru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je nejsilnější v komediálních momentech, jakmile se snaží hrát na city, je totálně tuctovej, což závěr tohoto - jinak dobrého - dílu umocnil ad absurdum. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a zase sme u toho schematizmu a povrchnosti. Čo je po predchádzajúcej epizóde škoda. Našťastie opäť nechýba zopár skvelých fórov (my všetci sme Khan), len ich nie je až tak veľa ako naposledy. No a môžete si odškrtávať, jedna svadba prebehla - neprebehla a čaká nás (asi) pohreb. Čiže potom sa môžeme (asi) tešiť už len na tie radostnejšie udalosti. A snáď sa niektoré postavy časom prestanú správať ako rozmaznané deti, aj keď majú možno už 40. Bonusom je cameo Andie, ktorá je ale aj matka jednej z hlavných postáv, takže ju (asi) uvidíme častejšie. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama