For All Mankind - Season 1 (2019) (série)
Meera MenonScénář:
Nichole BeattieKamera:
Ross BerrymanHudba:
Jeff RussoHrají:
Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Chris Bauer, Wallace Langham, Arturo del Puerto, Olivia Trujillo, Krys Marshall, Rebecca Wisocky (více)Obsahy(1)
NASA připravuje záchrannou misi pro Jamestown a Karen čeká na zprávy v nemocnici. (Apple TV+)
Ponurý směr, který toho s dobýváním vesmíru nemá moc společného se zaryje pod kůži a nepustí. Za 10 dní se dá stihnout spousta věcí. Tohle bude ještě zajímavé. ()
Solidní práce... možná trošku překombinovaná, ale i tak velice dobré. Na minulý díl Hi Bob to ale nemá. ()
Silný díl, kterému až škodí natahované citové vydírání. Tak se nám vše posunulo do "psychologického" filmu, kde jsou hlavním aspektem dopady událostí na duševní stav zúčastněných. Zajímavé. Nepřehrané, kupodivu. ()
Děj, který se jednu chvíli tak krásně rozběhl, se opět zasekává. Škoda. Potenciál tu byl velký. ()
Výborná psychologie, deprese, zoufalství. Sonda do rodinných životů kosmonautů, načrtnutí morálních dilemat a z toho pramenících následků. Uvěřitelně, citlivě podané. ()
Photo © Apple TV+