Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

pepo 

všechny recenze uživatele

Funguje to prekvapivo vyborne. Korytnacky ponukaju Batmanovmu vesmiru prijemne ozivenie a interakcie (akcne aj dialogove) medzi tymito dvomi svetmi su velmi zabavne (mikey vs alfred rulez). Problem mam (okrem tradicnej skratkovitosti DC animakov) akurat s pasazou v Arkhame, ktora je sice jednym obrovskym fan servisom ale zbytocne zdrzuje a je az moc preplacana. Skoda, ze sa do toho nenasolilo viac prachov a neslo to do kina. Ide totiz o najlepsi TMNT celovecerak. 8/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Víc než zajímavej a jen tak akorát překombinovanej crossover nabízející příjemný fan-servis nejen pro zarytý komiksový nerdy. Chemie mezi Netopýřím miliardářem a ninja želvama z kanálu funguje na výbornou, no a kupříkladu takový Trhač zde konečně působí jako záporák z nehož jde strach a respekt; takže co víc si přát od televizní animovaný jednohubky.... PS: Batman jí pizzu? ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád korytnačky a ešte viac Batmana a za seba hovorím, že sa tento crossover vydaril. Nevedel som si predstaviť ako to bude fungovať, ale nakoniec to funguje lepšie ako som si myslel a navyše tu ma všetko svoje miesto. Batman, Batmobil, Batgirl, Robin, Alfred, korytnačky, vtipy, pizza, vynikajúci záporak Oroku Saki alias Shredder a nechýba priestor ani pre zloduchov s DC. Veľká spokojnosť. 90% - 5* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za pasáž v Arkhamu a konec jinak nic více. Z Robina tam udělaly úplného kreténa humorově je to slabé (jde vidět, že to dělal NIckelodeon stejně retardované vtipy pro 3 leté děcka bez mozku bez vkusu bez vtipu a bez smyslu pro humor jak na tom programu) a má oblíbená Poison Ivy je třeba bohužel nevyužitá. + za to, že želvy nevypadají tak postiženě jak nyní v té nové verzi. Do dalšího dílu bych klidně šel. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Takéto rozprávky ma hádam nikdy neomrzia a to mi je už cez 30. Kto dokázal spojiť úplne odlišné postavy a dostať ich do jedného filmu a ešte z toho neurobiť totálnu blbosť si zaslúži medailu. Batman + Ninja korytnačky = Super nadupaná hláškujúca rozprávka. Chcelo by to pokračovanie a najlepšie rovno dve. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočený podle úspěšného komiksového crossoveru „Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles“ od Jamese Tyniona IV a Freddieho Williamse II. (Agent24)
  • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je první spolupráce Warner Bros a Nickelodeonu. (Agent24)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama