Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Ohlasy byly děsné, takže jsem šel do kina s očekáváním toho nejhoršího. A film nezklamal, dostal jsem to nejhorší. Místy to vypadalo jako sitcom (chyběl už jenom smích obecenstva), místy jakoby se Kameňákov přestěhoval na hory, humor místy hodně vyčpělý (klišé kolem kapely otřesně ztělesněné skamenělou kobrou a vidláckým Kohákem), herecké výkony hodně dietní - nebo spíš smutně zapadající do kontextu (viz Hrachovcová -na jedné straně sebevědomě sjíždějící divoké svahy a na druhé naprosto devotně oprašující ploditelovo cokoli jen aby se dočkala kýženého úkapu). A to všechno proložené idylickými záběry zasněžených plání (záběry krásné, ale ve filmu jen jako jakási čas nahánějící vata - asi aby si divák mohl odskočit na wEcKO, přinést nový popcorn anebo kopnout dvojitého panáka pro další přežití). Co je ovšem absolutně nejhorší je scénář. Že neumí vystavět příběh, to už mne nepřekvapuje, ale že už nedokáže vyrobit ani ty vymyšlené situace? Vezměte si třeba linii doktorky Silvie (Hana Vagnerová) a její účast u zásahů horské služby. Sakra v čem se tak lišily, že u prvního ji tvrďácký náčelník shodil jako pipinu a u druhého prohlásil za platnou? Pravda, v tom druhém případě nevykřikovala, že je doktorka...). A mohl bych pokračovat - ztracená dcera "na pokraji života a smrti", "drama" nevěry a další výhřezy... ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už to většinou bývá s pokračováním filmů, i zde se podařilo již tak ukrutnou nestravitelnou blbost posunout na ještě vyšší level a trýznění diváka dostalo zcela nový rozměr. V některých scénách je až vidět, jak herci netuší, co si s tak tragickým scénářem a dialogy mají počít. Kdybychom z toho vystříhali veškerý balast a trapnou vatu, při které se člověk kroutí jako paragraf a je mu fyzicky špatně, snad bychom dostali krásnou desetiminutovou reklamu na lyžování v českých horách, když je tam zrovna náhodou sníh a neřádí nějaký ten vir, a byla by to i hezká podívaná. Bohužel, je tam i těch přebytečných devětadevadesát minut. Hrůzostrašná zkušenost, která mne opět vrátila na zem, když jsem po dlouhé době dal šanci českému filmu. Totální hrobeso! 5% ()

Reklama

MELODY 

všechny recenze uživatele

Filmy mívají slabiny, to je známá věc. Tenhle je ovšem hříčka přírody, slepenec slabin. Chybí byť jen náznak příběhu, herecké výkony hanebné (je dost těžké hrát, když není co), někteří jedinci nadbyteční (ještě pořád přemýšlím, k čemu tam byla potřeba Verešová)... Ani nevím, zač jsem vlastně přidělila tu jednu hvězdu. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno