Lidská společnost
Christopher KeyserRežie:
Tara Nicole WeyrScénář:
Rachel AlterHudba:
Daniel HartHrají:
Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Michael Cassata, Jacques Colimon, Grace Victoria Cox, Olivia DeJonge, Alex Fitzalan, Kristine Froseth, Emilio Garcia-Sanchez, Spencer House (více)VOD (1)
Kluci vydrancují obchody a Cassandra svolá holky, aby využily svou sílu. Studenti plánují školní ples a Kelly odhalí jedno rodinné tajemství. (Netflix)
Po třetím dílu,nuda.....čekal jsem něco jiného,než izolovanou bandu rozmazlených spratků. Projel jsem všechny díly v rychlosti a končím se sledováním ()
Až na asi poslední minutu, kde se konečně něco přihodilo, to byla naprostá nuda. ()
Pomalu se z toho stával Jimmy Neutron pro novou generaci, ale závěr to vytáhl. ()
Zatiaľ najlepší diel. Záver silný a dosť tvrdý, no súčasne som tu mal pocit, že je tu veľmi dobrá atmosféra, zapamätateľné momentky a okrem toho by som povedal aj, že sa už akosi začínajú črtať charaktery niektorých postáv. Kedysi bolo povedané, že v správnom prostredí sa dokáže z dobrých ľudí ukázať to najlepšie a zo zlých to najhoršie. A tu sa to začína pomaly ukazovať. Držte to v tomto tóne a budem spokojný. ()
Photo © Netflix / Seacia Pavao