Reklama

Reklama

Věřte nevěřte - Série 3 (2000) (série)


Tanec na cestu / Hrací skříňka / Dvě ku jedné / Dívka v nesnázích / Roh smrti (S03E02)

(epizoda)
  • USA One for the Road/The Music Box/Two to One/Damsel/The Horn

Obsahy(1)

1. "Tanec na cestu" - Kamionista Dan sa stretne v reštaurácii dialničného motorestu s duchom svojho kolegu.
2. "Hracia skrinka" - Ellen si pol roka po rozchode s priateľom chce kúpiť hraciu skrinku s tancujúcim párom. On ju však predbehne.
3. "Dve ku jednej" - Mladý muž dá svoje drahé hodinky do záložne. Keď ich príde vyplatiť, majiteľ mu povie, že sa už predali. On tomu ale neuverí.
4. "Dievča v problémoch" - Sandy je zúfalá z toho, že nemá šťastie na mužov. Keď sa ocitne v ohrození života, tak sa konečne objaví ten pravý.
5. "Roh smrti" - Majiteľ pohrebníctva nájde v starožitníctve, ktoré vlastní jeho dobrý kamarát, roh smrti. Staví sa s ním, že ho nedokáže predať. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (1)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký mysteriózny televízny seriál "Verte neverte" pozostáva zo šiestich sérií, ktoré dohromady obsahujú päťdesiat jeden dielov. Každá epizóda bola zložená z piatich krátkych príbehov. Divák mal na konci dielu uhádnuť, ktoré z nich boli natočené podľa skutočných udalostí, a ktoré sú len scenáristickou fikciou. Súčasťami druhej epizódy z tretej série sú tituly: 1. "Tanec na cestu" - Kamionista Dan sa stretne v reštaurácii dialničného motorestu s duchom svojho kolegu., 2. "Hracia skrinka" - Ellen si pol roka po rozchode s priateľom chce kúpiť hraciu skrinku s tancujúcim párom. On ju však predbehne., 3. "Dve ku jednej" - Mladý muž dá svoje drahé hodinky do záložne. Keď ich príde vyplatiť, majiteľ mu povie, že sa už predali. On tomu ale neuverí., 4. "Dievča v problémoch" - Sandy je zúfalá z toho, že nemá šťastie na mužov. Keď sa ocitne v ohrození života, tak sa konečne objaví ten pravý., 5. "Roh smrti" - Majiteľ pohrebníctva nájde v starožitníctve, ktoré vlastní jeho dobrý kamarát, roh smrti. Staví sa s ním, že ho nedokáže predať. **** ()

Reklama

Reklama