Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool dialogy a monology, kde za každou větou, kterou někdo řekne, ať je sebedebilnější (extrémní přetvářka v extra suchý humor a kamenné tváře, aby koukající spotřební divák měl pocit, že se dívá na chytrý seriál a napumpoval tak své ego a stal se závislým - skutečně sranda), následuje smích po zvednuté ceduli aplaus. Ne, já tohle nedoporučuji, to je určitě lepší Dva a půl chlapa. I když v každém díle se najde lepší chvilka a nějaký ten povedený fór - jeden. Proto ty silné dvě hvězdy. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Raymonda nelze nemilovat:-) Už od prvních okamžiků jsem si ho zamiloval. Skvěle napsané dialogy, brilantně zahrané, skvěle fungující jako celek..Určitě se jedná o jeden z těch nadprůměrnějších amerických sitcomů..Na jeho celkovém hodnocení a kvalitě se značně promítl i dokonalý český dabing. Zahořklý, ironický a pesimistický dědek Frank, vizáží takový český Miloš Nedbal jednoznačně moje "NEJ" postava z celého tohoto seriálů. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy geniální, ovšem nikdy jsem tento seriál neviděl v ang. a to dost zkresluje. Romana jsem ovšem viděl v pár pořadech v originále a smál jsem se jak blázen. Věřím tedy, že po shlédnutí pár dílů v původním znění min. jednu hvězdičku přidám. EDIT: Celé je to geniální a jen se potvrzuje jak dokáže imbecilní český dabing posrat fantastický seriál. Všech 9 sezon je úžasných. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Rayův seriálový bratr Robert (Brad Garrett) je strážníkem newyorské policie. Rayův skutečný bratr je taky strážníkem newyorské policie. (Tom Riddle)
  • Pro roli Debry se nakonec rozhodovalo mezi Patricií Heaton a Jane Sibbett. Televize CBS chtěla Jane Sibbett, ale Ray Romano a ostatní producenti seriálu preferovali Patricii Heaton. (Tom Riddle)
  • Maggie Wheeler, která v seriálu hraje vedlejší postavu Lindu, byla zvažována do role Debry. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama