Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jak léta běží, občas něco zapadne. Za gauč, pod postel, do koše, mimo vysílání. Zapomene se na to a nikomu to nechybí. Zejména často proto, že se za léta objeví věci lepší. A když se člověk s onou věcí po letech shledá, je jiný člověk. A i když si kdysi myslel, jak je ta věc sebedůležitá, není. Takže hlavně děkuji tomuhle seriálu za to, že nakopnul kariéru hercům a herečkám, které jsem pak rád vídal jinde, jmenovitě z těch hlavních Patricia Heaton, Doris Roberts a Brad Garrett. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

určitě nejvtipnější sitcom co u nás běžel. neskutečná rodina každý unikát ,moc dobře je že děti jsou tam spíš jako kulisa než náká hlavní postava co se o kolo nich vše motá. Představitel Franka je už po smrti,tak že je seriál u konce bez něj by to už nebylo ono. Musím pochválit skvělý dabing. Postava Roberta ten je bezchybný, který je věčně odstrkovaný či nerudný děda Frank a nebo Debra , která musí neustále poslouchat narážky do všeho se pletoucí tchýně Mari na svojí domácnost a hlavně vaření. Tahle šílená rodina nemá chybu a vždy to dokážou dovéct k dokonalosti, každý díl, u některých doslova brečím smíchy. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Seriál s největší koncentrací nesympatických herců na metr čtverečný. Vážně, nemůžu si pomoci! Mám pocit, že mi někdo vlzezl do hlavy a zjistil, z jakých herců mi naskakuje husí kůže. Potom pečlivě posbíral po celé šíré Americe ty nejhorší exempláře jen proto, aby mi je všechny naráz VMETL DO KSICHTU! :-) ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Maggie Wheeler, která v seriálu hraje vedlejší postavu Lindu, byla zvažována do role Debry. (Tom Riddle)
  • Debřinou nejoblíbenější knihou je "Jako zabít ptáčka" od autorky Harper Lee. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama