Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze (321)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Každý diel mám zhliadnutý asi 47372405843-krát a napriek tomu sa skvele bavím. A to už je čo povedať :-) Intelektuálsky sa tváriaci, miestami príjemne suchý, no občas prekvapujúco infantilný (v dobrom zmysle slova) humor, slušný slovenský dabing, perfektný David Hyde-Pierce a najmä Martyho cynické poznámky sú niečím, čo mi vždy zdvihne náladu. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Vynikající sitkom, ve kterém, na rozdíl od většiny amerických sitkomů, chybí pomrkávání do kamery a herci opravdu hrají. Můj favorit je hlavně Niles a jeho průpovídky. Skvělý seriál. Jeden z mála amerických seriálů, který se kvalitou vyrovná britským. A nejlepší díl podle mě? Pohřeb tetičky.....She such a groovy lady, she makes my heart go haidy, heidy..........mimochodem doporučuju slovenský dabing. ()

Reklama

unagi 

všechny recenze uživatele

Väčšina seriálov sa odohrávajú v spoločnosti bežných ľudí s bežnými problémami. Normálne rodiny, v ktorých sme sa bežne mohli vidieť a brať si s nich príklad na vyriešenie našich každodenných chýb! FRASIER (seriál) je úplné iný! Konečne ukazujú aj ľudí v iných vrstvách a ako riešia svoje problémy nad ktorými sa ani nepozastavíme. Práve s takýchto problémov a riešených vecí, kto má drahší oblek a od akého módneho návrhára ma privádza do nekonečného smiechu! Seriál patrí medzi svetové špičky svojho žánru ! Dodávam: od inteligentného humoru cez výborné herecké výkony až ku vždy zaujimavými zápletkami :) ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Frasier je jeden z mála seriálů, u kterého jsem se nesetkal s upadající kvalitou. I 11. řada je stále plná vtipu a skvělých zápletek. To si ovšem vybírá svou daň na příběhu, který je velmi nevýrazný. Velkým mínusem jsou také klíčové momenty, které vůbec nepůsobí tím správným dojmem. Člověk se do toho prostě nikdy neponoří tak, jako do Přátel, kde každá důležitá scéna, ať je to svatba, rozchod či něco jiného, má správný šmak. Frasier je holt oddechovka, která člověka nikdy nezklame, spokojenost a výbuchy smíchu jsou zaručeny i po několika zhlédnutích, ale že by se divák dočkal nějakých emocí nebo dojetí, to rozhodně ne. Fakt, že seriál ani po 11 letech, navíc ještě jako spin-off seriálu Cheers, neztratil kvalitu a byl (dle mého názoru) ještě úspěšnější něž jeho předchůdce, to si zaslouží maximální ocenění. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nepatril medzi moje obľúbené, ale spomínam si, že som ho aj tak z nudy v televízií pozerával. Na pár veciach sa dalo zasmiať, ale inak to bola jedna časť za druhou plná nudy a núteného humoru. Nepáčila sa mi ani jedna jediná postava a dabing ma tiež neoslovil. Takýto druh humoru mi veľa nehovorí a v tej dobe boli omnoho lepšie seriály a tiež sitcomy. Taktiež by už liezlo na nervy stále sa dívať na ten škaredý byt, v ktorom sa odohrávalo najviac scénok. K tomuto sitcomu by som sa už nikdy nevrátil. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (74)

  • Jméno Frasierovy (Kelsey Grammer) rozhlasové producentky Roz Doyle (Peri Gilpin) je uctěním památky stejnojmenné producentky seriálu Křídla (od r. 1990), která zemřela na rakovinu prsu v roce 1991. (IXOXI)
  • Stavba a design Frasierova (Kelsey Grammer) bytu stála tvůrce kolem půl milionu amerických dolarů. (Jarsey)

Reklama

Reklama