Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
Trailer
USA, (1993–2024), 107 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Scénář:

David Isaacs, Suzanne Martin, Ken Levine, Dan Cohen, Brad Hall (více)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(283)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Frasier je jeden z mála seriálů, u kterého jsem se nesetkal s upadající kvalitou. I 11. řada je stále plná vtipu a skvělých zápletek. To si ovšem vybírá svou daň na příběhu, který je velmi nevýrazný. Velkým mínusem jsou také klíčové momenty, které vůbec nepůsobí tím správným dojmem. Člověk se do toho prostě nikdy neponoří tak, jako do Přátel, kde každá důležitá scéna, ať je to svatba, rozchod či něco jiného, má správný šmak. Frasier je holt oddechovka, která člověka nikdy nezklame, spokojenost a výbuchy smíchu jsou zaručeny i po několika zhlédnutích, ale že by se divák dočkal nějakých emocí nebo dojetí, to rozhodně ne. Fakt, že seriál ani po 11 letech, navíc ještě jako spin-off seriálu Cheers, neztratil kvalitu a byl (dle mého názoru) ještě úspěšnější něž jeho předchůdce, to si zaslouží maximální ocenění. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Kvalitní americký sitcom, který trestuhodně zmizel z českého vysílání po pár dílech. Naštěstí nám Markíza podala záchranou ruku a ujmula se Frasiera se ctí. Slovenský dabing na nejvyšší úrovni je mnohdy lepši než originál. To se o namluvených seriálech nedá často říci. Obdivuhodných 11 sérií si udržuje stále stejnou kvalitu, což je ještě úctihodnější. Frasier je jeden z nejlepších sitcomů, co se kdy vysílali. Dokud nevyzkoušíte, nemůžete pochopit. ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Frasier je Frasier. Je to sitcom, ktorý priniesol niečo nové, niečo čo ešte nikto predtým nevidel. Priniesol inteligentný humor, so skvelými fórami, so skvelými charaktermi a so skvelým hlavným hrdinom, pre ktorého pracoval celý štáb. Bolo vidieť, že seriál bol natáčaný vo veľmi zohratom prostredí a, že všetci tvorcovia boli absolútni profesionáli. Prvá a druhá séria boli najlepšie - asi ako u všetkých komediálnych seriáloch :). Percentuálne asi 75% čo vynáša ****. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som Frasiera nemusel, neskôr som mu prišiel na chuť a sledoval ho, ale dnes ho opäť veľmi nemusím, aj keď ten humor je svojský. Frasier je nočný seriál s ľuďmi na pohľad obyčajnými, nijak nevynikajúcimi, ale vnútri celkom zábavnými. Nie som psychológ, ale za tie hlášky a originálnosť si to aspoň tie tri hviezdy zaslúži. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Väčšina seriálov sa odohrávajú v spoločnosti bežných ľudí s bežnými problémami. Normálne rodiny, v ktorých sme sa bežne mohli vidieť a brať si s nich príklad na vyriešenie našich každodenných chýb! FRASIER (seriál) je úplné iný! Konečne ukazujú aj ľudí v iných vrstvách a ako riešia svoje problémy nad ktorými sa ani nepozastavíme. Práve s takýchto problémov a riešených vecí, kto má drahší oblek a od akého módneho návrhára ma privádza do nekonečného smiechu! Seriál patrí medzi svetové špičky svojho žánru ! Dodávam: od inteligentného humoru cez výborné herecké výkony až ku vždy zaujimavými zápletkami :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (77)

  • Kelsey Grammer hrál postavu Frasiera více jak 20 let v seriálech Na zdraví (od r. 1982), Křídla (od r. 1990) a Frasier. Za svou roli v každém z těchto seriálů byl minimálně jednou nominovaný na cenu Emmy. (StarsFan)
  • Frasierova kolegyňa (Kelsey Grammer) a toho času milenka Julia (Felicity Huffman) nepriamo naznačila, že Frasier v rádiu KACL zarába 200 amerických dolárov na hodinu. Jeho show trvá 3 hodiny každý pracovný deň, čo dáva predpoklad, že Frasierov zárobok sa pohybuje medzi 12-13 000 dolármi mesačne. (AxelWers)
  • Stavba a design Frasierova (Kelsey Grammer) bytu stála tvůrce kolem půl milionu amerických dolarů. (Jarsey)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno