Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 3
USA, (2020–2024), 20 h 53 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nové vášně, nová móda i nová Emily? Americká marketérka, která má kuráže na rozdávání, nastoupí do vysněné práce v Paříži, kde může konečně roztáhnout křídla. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (143)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešila som sa na guilty pleasure a nakoniec som to dopozerala vyložene len pre totálnu nenáročnosť sledovania, o pleasure sa veľmi hovoriť nedá. V podstate dej je Som usmievavá ale šéfka ma nemá rada - cvaknem na súkromný IG momentku súvisacu s klientom - fíha, náhodou som vďaka tomu úspešná marketérka - dala by som si fešáckeho suseda ale nemôžem, tak ešte že klienti sú poväčšinou tiež muži - Paríž je najúžasnejšie mesto na svete. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi, kteří čekají přelomový seriál, budou remcat, ale lidi, kteří se chtějí jen bavit a odreagovat, budou nadšení. Hezká, zábavná, citlivá a romantická série se sympatickou a krásnou Lily Collins, která výborně vystihuje náturu francouzů a popisuje příběh americké stážistky, která i přes všechny zábrany jde za svým snem. Navíc díky 25minutovým dílům seriál utíká tak rychle, až mi je nakonec líto, že ješte není druhá série. ()

Reklama

Traffic 

všechny recenze uživatele

Na substacku jsem se rozepsal o tom, proč má podle mě smysl uvažovat o Emily in Paris jinak než jen o totálně odpočinkovém úniku od reality. Netflix totiž tenhle zdánlivě hloupoučký seriál využívá k prosazování svých značkových hodnot. Mimo jiné třeba přesvědčuje Francouze, aby tolik snobsky nelpěli na svém sofistikovaném umění a pustili si domů trochu toho laciného amerického mainstreamu (tj. Netflix). Na Emily in Paris proto podle mě nejsou nejhorší všechny ty čítankově hloupé stereotypy, ale fakt, že jde nakonec o poměrně nenápadnou reklamu na internetovou televizi. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodně vydřená trojka, to vám teda povím. A abych byl upřímný, sám ani pořádně nevím, za co sem jí dal. Určitě to nebylo za hlavní hrdinkou a typicky šablonovitý příběh, co mě však asi přesvědčilo k mému vyššímu hodnocení bylo kromě nezaměnitelné atmosféry Paříže i fakt, že je to místy celkem roztomilé a to někdy stačí ke spokojenosti i mně. A když k tomu připočítám báječnou postavu Luca, který mě dokázal několikrát od ❤️ rozesmát, jsem nucen konstatovat, že to nebyla určitě největší ptákovina, co jsem letos viděl. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

Galerie (635)

Zajímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)
  • Na výstavách sa často objavuje HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE, ktorý je známy svojou reputáciou obľúbeného hotela v módnom priemysle. Nachádza sa na ulici Avenue Montaigne, kde Christian Dior otvoril svoj prvý butik. Dior tiež usporiadal v hoteli veľa svojich módnych prehliadok a fotení. (Weezy22)

Reklama

Reklama