Reklama

Reklama

Nemocnice na kraji města - Série 1

(série)
Drama / Psychologický
Československo, 1977, 11 h 38 min (Minutáž: 46–65 min)

Režie:

Jaroslav Dudek

Scénář:

Jaroslav Dietl

Hudba:

Jan Klusák

Hrají:

Ladislav Chudík, Miloš Kopecký, Ladislav Frej st., Daniela Kolářová, Marie Motlová, Josef Abrhám, Josef Vinklář, Eliška Balzerová, Jana Štěpánková, Ladislav Pešek, Nina Popelíková, Iva Janžurová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Zajímavosti (29)

Nemocnice na kraji města - Srážka (1977) (epizoda) (S01E12)

  • Když čeká Roman Jáchym (Jaromír Hanzlík) s Dr. Cvachem (Josef Vinklář) u železničního přejezdu, je SPZ na Žigulíku přidělaná na masce chladiče. Když Roman couvá od závor, je vidět, že na straně řidiče je přední nárazník o dost velký kus níž, než na druhé straně a blatník  na straně spolujezdce je u dveří promáčknutý. Později, když Roman přijíždí do motorestu, vše je jako zázrakem, tam, kde to má být – SPZ způsobně upevněna pod nárazníkem, nárazník vodorovně, nikoliv na jedné straně dolů, a žádné pomačkání předního čela. Následuje naháněčka s Dr. Blažejem (Josef Abrhám), jíž se účastní opět Žigulík s SPZ na masce chladiče a povislým nárazníkem. (pjotri)

Nemocnice na kraji města - Srážka (1977) (epizoda) (S01E12)

  • Když čeká Roman Jáchym (Jaromír Hanzlík) s Dr. Cvachem (Josef Vinklář) u železničního přejezdu, je vidět přední čelo „nového“ Žigulíku. Můžeme pozorovat poškozené přední čelo – mírně pomačkané – a odřené okolí světlometu na řidičově straně. Jenže Žigulík je pouze 2 dny starý. (pjotri)

Nemocnice na kraji města - Srážka (1977) (epizoda) (S01E12)

  • V čase 18:49 je vidět SPZ Hondy primáře Blažeje (Josef Abrhám) „MO-45-85“. O chvíli později, kdy dojde k nehodě (konkrétně čas 22:15), je vidět SPZ na rozbitém autě, ale tam je už „MO-46-*“. (budivoj)

Reklama

Reklama