Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

otík 

všechny recenze uživatele

Z velmi slušného začátku se vyklubala buranská a sprostá komedie, která se nemůže normálnímu divákovi líbit. Nechápu, proč k tak ubohému scénáři vůbec došlo. A přitom je to velká škoda, protože potenciál komedie rozhodně měla. Asi se někdo snažil o druhé (spíš třetí) Dědictví, jenže na to tento film nemá ani náhodou. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Někdy mi připadá, že mě tvůrci a herci nutí být vděčný za každou novou českou ´´komedii.´´ V období covidu to nikdo nemá lehké a tak přijmeme každého scénáristického pisálka, (ve vší úctě) nenáročného režiséra a herce, kteří si můžou za drobnou odměnu štěknout. Musím se slitovat? Ne nemusím. Za 150kč v kině bych byl hodně naštván po tomhle nereálném patvaru. Jako, že je v Čechách urážka nepít alkohol tak i mimořádná výhra souseda Pepy z prdelákova a důl plný lithia? No ták, akorát mi to připomnělo, že si zničíme Krušný hory, kvůli zasr*** baterkám. + za Zdendu Godla, který jako vždy trousil břitký romský humor  30% ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele

Petr Kotvald to s mumulandem totálně zazdil... to byla taková pecka, super nápad :-) A Zdenda Godla s větou " on se ptá jestli umím kopat?"... to byla druhá pecka.....no nasmáli jsme se. Peťa Hřebíčková byla boží, v té zvláštní jednoduchosti a dobrotě... moc se mi líbila a Petr Vaněk jako zakřiknutý vážkolog....za nás to byla příjemná komedie. Palec nahoru i za kapelu na svatbě... to nemělo chybu.. A já bych taky ráda vyhrála 176 miliónů..... :-) ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

100x provařený námět nesliboval žádný útok na filmové nebe. A nezklamal. (i když upřímně řečeno jsem se bavil víc než na halasné bublině s názvem TENET) Těm úplně největším klišé se příběh většinou vyhýbá nebo je aspoň trošku-trošičku (nikoli po troškovsku) kropí, aby nevypadaly tak opotřebovaně. Dech autorům dochází až v závěru. Jako pozitivum lze filmu přičíst i využití méně známých herců, včetně obsazení hlavních postav - Zimovi a především Hřebíčkové role poněkud jednodušších venkovanů sednou (zvlášť u Hřebíčkové je to po jejích předchozích číslech osvěžující). ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Petra Hřebíčková se pomalu a jistě stává zárukou trochu přitroublých českých komedií. Tady navíc ani chemie mezi ní a Karlem Zimou moc nefunguje. Zasmála jsem se snad pouze u scén, v nichž se objevil Zdeněk Godla. Scenárista Jaroslav Sauer se zase jednou vyznamenal tím, jakou slátaninu do světa vypustil. Povedenou titulní píseň v podání Richarda Müllera si tento snímek opravdu nezaslouží, i když k finálnímu „plážovému” záběru, který kupodivu není vůbec marný, se docela hodí. (35%) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)

Reklama

Reklama